Reduceri de pana la 40% la mobila pentru o casa noua de la Kalenda

BUCURESTI - 6 iunie 2017

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Kalenda, un magazin atat online, cat si fizic, de comercializare piese de mobilier, aduce in perioada urmatoare reduceri substantiale unei game variate de mobila aflata in stoc. Din dorinta de a le aduce clientilor o sansa de a-si reinnoi casa cu un buget rezonabil, firma pune in vitrina magazinului modele de mobila potrivita oricarui stil.

Reduceri de pana la 40% la mobila pentru o casa noua de la Kalenda

Fiecare casa are nevoie de o imbunatatire sau chiar de o amenajare in stil propriu. Pentru ca exista sanse mari ca mobila sa se uzeze, in special mobila tapitata, iar casa ta risca sa fie estompata de aceste mici defecte si sa nu mai straluceasca, inlocuirea acesteia cu una noua este o solutie mai mult decat eficienta. Din acest motiv, in aceasta perioada, Kalenda ofera la gama de dormitoare, canapele si coltare si scaune aflate in stoc, reduceri de la 10% pana la 40%, cu mentiunea ca, pana la final de iunie, coltarele se gasesc la preturi foarte bune.

Fabricate din lemn masiv si tapiterie de calitate foarte buna, piesele de mobilier de la Kalenda aduc casei tale un stil aparte, elegant si modern, care sa se contopeasca cu stilul tau de viata si cu tot puzzelul din casa ta. Influentata in mod direct de catre timpul prezent, casa trebuie readusa in mod constant la viata cu ajutorul unei mobile in culori dinamice sau neutre, cu scopul de a imbunatati aspectul estetic, pe langa cel practic.

De asemenea, Kalenda imbunatateste serviciul de livrare a produselor care nu sunt in stoc, dar care se pot comanda, prin reducerea termenului de livrare de la 3-4 saptamani la 10-15 zile.

Despre Kalenda

Kalenda este un magazin ce pune la dispozitia clientilor, atat in online, pe www.kalenda.ro, cat si in sediile fizice din Targu Mures, Suceava, Turda si Cluj Napoca, o gama larga de mobilier realizat de unii dintre cei mai importanti producatori de mobilier din Polonia. In catalogul de produse, la Kalenda mai gasesti si mobilier pentru bucatarie, mobilier living, mobilier dormitor, precum si saltele, mese si scaune la preturi accesibile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/reduceri-de-pana-la-40-la-mobila-pentru-o-casa-noua-de-la-kalenda