Gama de paste de dinti Himalaya Herbals, noul expert in sanatatea gingiilor!

BUCURESTI - 11 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

Distribuita de Prisum International, gama Himalaya Herbals Dental Cream este noul expert in sanatatea gingiilor

Gama de paste de dinti Himalaya Herbals, noul expert in sanatatea gingiilor!

Noile paste de dinti Himalaya Herbals sunt pozitionate in categoria produselor pentru sanatatea gingiilor. Gama cuprinde: Pasta de dinti Ingrijire completa, Pasta de dinti Alb stralucitor, Pasta pentru Dinti sensibili si Pasta de dinti Respiratie proaspata. Gingiile sanatoase reprezinta cheia unei danturi sanatoase si a unei igiene orale perfecte, astfel ca expertii de la Himalaya au inventat formule cu ingrediente active 100% naturale, ce nu contin parabeni. Printre ingrediente se afla Arborele Miswak si Arborele Indian de Guma, ce previn inflamatiile si reduc sangerarile gingivale, arborele Neem, cu proprietati antibacteriane naturale si Rodia,  pentru a intari gingiile.

Pasta de dinti Ingrijire completa este o formula din plante ce ofera protectie 12 ore impotriva bacteriilor, indepartand placa dentara si petele de suprafata. Printre beneficii, putem enumera efectul in prevenirea cariilor si a durerilor de dinti, sistemul avansat de intarire a gingiilor, reducerea si prevenirea sangerarilor si inflamatiilor gingivale, mentinerea unei danturi albe si curate. Efectele pe termen lung sunt obtinerea unor gingii sanatoase, a unor dinti puternici si a unei respiratii proaspete.

Pasta de dinti Alb stralucitor este o formula inovatoare bazata pe Tehnologia Enzimelor din Plante. Extractele de Papaya si Ananas indeparteaza delicat petele de suprafata in doar 2 saptamani, lasand dintii de un alb stralucitor. Beneficiile secundare ale folosirii pastei de dinti sunt actiunea puternica impotriva depunerii petelor, reducerea si prevenirea sangerariilor si a inflamatiilor gingivale si 12 ore de protectie antibacteriana. Printre ingrediente putem evidentia Arborele Miswak, ce previne inflamatiile si reduce sangerarile gingivale, Papaina si Bromelaina, enzime proteolitice ce se gasesc in Papaya si Ananas si au efect de albire, extractul din coaja de Migdale, element astringent natural ce intareste gingiile si Mentolul, pentru o respiratie proaspata.

Pasta pentru Dinti sensibili se bazeaza pe Fitoprotectie Avansata pentru un efect rapid si de lunga durata in indepartarea sensibilitatii dintilor. Imbogatita cu Spanac, aceasta blocheaza tubulii dentinari expusi, cauza principala a sensibilitatii dentare. In afara de indepartarea sensibilitatii dintilor, Pasta pentru Dinti sensibili protejeaza smaltul si dintii impotriva durerii induse de temperatura, alimente si bauturi acide. Ingrediente cheie sunt Arborele Miswak, ce previne inflamatiile si reduce sangerarile gingivale, Spanacul, ce ajuta in lupta impotriva sensibilitatii dentare, extractul din coaja de Migdale, element astringent natural ce intareste gingiile si Mentolul, ce ofera o respiratie proaspata.

Pasta de dinti Respiratie proaspata este imbogatita cu Menta si Marar indian ce previn respiratia neplacuta si ofera prospetime de lunga durata. Beneficiile folosirii pastei de dinti din gama Himalaya Herbals Dental Care sunt respiratia proaspata, gingii sanatoase, lupta impotriva bacteriei ce cauzeaza respiratia neplacuta, un gust reimprospator, indepartarea placii dentare, reducerea si prevenirea sangerariilor si inflamatiilor gingivale, 12 ore de protectie antibacteriana, prevenirea aparitiei cariilor si durerilor de dinti. Ingredientele active ale pastei de dinti sunt Arborele Miswak, ce previne inflamatiile si reduce sangerarile gingivale, Mararul indian ce previne respiratia neplacuta, Mentolul un agent natural eficient pentru reimprospatare, Fenicul si Cuisoarele ce contin ingrediente naturale cu efect astringent.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: http://www.prisum.ro/

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro