Inca 5 zile pana la The National Conference of Business Psychology

BUCURESTI - 5 aprilie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Finante / Contabilitate, Cursuri

In data de 9 aprilie 2013, Intell Psy Group organizeaza prima conferinta majora de Business Psychology din Romania, The National Conference of Business Psychology

Inca 5 zile pana la The National Conference of Business Psychology

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la Phoenicia Grand Hotel incepand cu ora 09:00.

Cu participare internationala, Conferinta este primul eveniment de anvergura care reuneste Psihologia cu mediul de afaceri din Romania, avand ca baza managementul integrat al informatiilor cu semnificatie psihologica – sursa neexplorata de crestere a profitului in afaceri.

De asemenea, in cadrul conferintei va fi lansat conceptul original Business Intelligence Psychology.

Pe lista speaker-ilor conferintei se numara personalitati de marca ale mediului academic si de afaceri din Marea Britanie si Romania:

Richard Scase, Profesor Emerit (Kent Business School)

Dan Alex Petrovici, Conferentiar Dr. in Marketing (Kent Business School).

Catalin Harnagea, CEO Icar Business Research, fost director al Serviciului de Informatii Externe

Daniel Laurentiu Stefan, Lect. Univ. Dr. (Universitatea Dimitrie Cantemir, Bucuresti)

Ion Duvac, Prof. Asoc. Dr. (Universitatea din Bucuresti), presedinte si CEO Intell Psy Group

Gazda a conferintei, domnul Prof. Asoc. Dr. psiholog Ion Duvac este presedinte al Intell Psy Synergic Group si fondator al Psychological Profiler Academy.

Oferind prin intermediul diviziilor sale servicii integrate de business coaching, profiling, research, consiliere, terapie si resurse umane, Intell Psy Group este singurul autor si promotor al conceptelor de Management integrat al informatiilor cu semnificatie psihologica in afaceri si Business Intelligence Psychology in Romania.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, puteti accesa www.businesspsychology.ro sau www.intellpsy.com.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro