RADOX recomanda convectorii de pardoseala

BUCURESTI - 3 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Constructii

Convectorii de pardoseala de la RADOX pot fi montati in apropierea suprafetelor vitrate

RADOX recomanda convectorii de pardoseala

Convectorii de pardoseala sunt surse de incalzire ingropate in pardoseala ce dezvolta o putere medie. Recomandati impreuna cu alte surse de incalzire, convectorii pot fi montati in apropierea suprafetelor vitrate. Prin intermediul partenerilor sai din toata tara, RADOX ofera 3 tipuri de convectori: cu convectie naturala, convectie fortata si convectori de pardoseala cu ventilator axial pentru mediul umed.

Produsul functioneaza cu racorduri hidraulice G ½, la o temperatura maxima de lucru de 110°C. Presiunea maxima este de 1 Mpa, in timp ce temperatura de ambient este de + 2 ÷ 40°C la o umiditate relativa de 20 ÷ 70 %.

Convectorii sunt echipati cu grila liniara sau roluita din aluminiu, lemn sau inox, rama superioara a convectorului confectionata din aluminiu, carcasa confectionata din tabla galvanizata vopsita sau din otel inoxidabil DIN cu grosimea de 1 mm, schimbator de caldura confectionat din cupru-aluminiu, capac de protectie al cutiei cu racorduri hidraulice si patru picioruse reglabile. Printre accesorii regasim robineti tur/retur, actionari on-off, termostat ambient, cronotermostat.

Datorita structurii sale, schimbatorul de caldura nu colecteaza praful si impuritatile, putand fi usor maturat si aspirat fara a exista riscul de distrugere.

Infiintata in 2002, RADOX se numara in 2013 printre primii distribuitori pe piata echipamentelor HVAC din Romania. Colaborand de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa precum IMMERGAS, GIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, RADOX a reusit sa ofere constant o gama completa de produse performante si servicii de inalta calitate.

Avand o capacitate de productie anuala de 200.000 de radiatoare din otel si inox, Grupul RADOX este cel mai mare producator de radiatoare de baie si ornamentale din Romania. Dintre acestea, aproximativ 70% sunt exportate pe piata europeana.

RADOX ofera o gama completa de solutii pentru incalzire, climatizare si ventilatie. Aceasta include proiectare si consultanta tehnica de specialitate, confectionare si montare de convectori de pardoseala cu grila din lemn sau aluminiu, de tubulatura din aluminiu si tabla zincata, de cosuri de fum din inox si tabla galvanizata. Prin intermediul departamentului Service, RADOX pune la dispozitia clientilor sai servicii de montaj si instalare echipamente, punere in functiune si service in perioada de garantie si post garantie, obtinerea autorizatiilor de functionare si a verificarilor tehnice periodice.

Cele trei societati, RADOX,  RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS, formeaza astazi un grup puternic si competitiv in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilatie in Romania si Uniunea Europeana. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei Radox, puteti accesa www.radox.ro.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro