Generatia Milenialilor bate recordurile la comanda de pizza

BUCURESTI - 23 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Comanda pizza la serviciu, acasa, la sfarsit de saptamana, la zile de nastere, pentru a sarbatori o reusita, pentru a se consola dupa un esec, pentru a nu pierde timp cu gatitul sau doar pentru a incerca noi sortimente. Statistici din Europa, UK si USA confirma, Generatia Milenialilor, acum cu varsta intre 18 si 35 de ani, bate recordurile la consumul de pizza.

Tattoo Domino's Pizza

Tattoo Domino's Pizza

 Pizza de calitate - unul din criteriile principale pentru alegerea orasului in care milenialii aleg sa locuiasca, alaturi de oportunitatile de joburi, pretul chiriei si optiunile de relaxare si entertainment. 

Rezultat sondaj Abodo, site de cautare aprtamente

Unul din 10 mileniali comandă până la 10 pizza in fiecare lună, de 5 ori mai mult decat părinții lor, generația in vârstă de peste 55 de ani. Dintre ei cei mai mulți sunt femei, acestea reprezentând un procent de 63% din total.

Milenialii adora pizza dar nu și comanda telefonică, aceștia preferând să folosească site-uri și aplicații de pizza pentru a plasa comenzi. Cele mai multe comenzi se inregistrează la sfarșit de săptămană, și chiar dacă oferta de mancare ce poate fi comandată e foarte variată, mancarea preferata a milenialilor rămâne pizza.

Informațiile provin de la Venmo, un sistem de plată american popular printre mileniali, Aviva din UK, mai precis Raportul lor de Sănătate a populației, precum și statisticile francizelor europene Domino's privind consumul de pizza.

Domino’s Pizza este lider mondial în livrari pizza și livrează peste 1 milion de pizza zilnic.

Pizza Domino’s este renumită pentru gustul ei absolut delicios, iar ceea ce o diferenţiează sunt ingredientele folosite pentru a crea cea mai bună pizza: aluatul proaspăt, baza gustului desăvârşit, dospit 24 ore pentru a ajunge la temperatura ideală de folosire, sosul de pizza cu roşii fără conservanţi, asezonat cu mirodenii fine, mozzarella autentică şi slabă în grăsimi, din lapte de vacă!

Să nu uităm de pepperoni, faimosul ingredient, produs şi lăsat la maturare 21 zile în condiţii naturale. Mai mult, blatul cu margine umplută cu brânză autentică Philadelphia, aduce nu o savoare ci o versiune  delicioasă a pizzei tale.

Primul magazin Domino’s Pizza din România s-a deschis în august 2010, în București. În prezent, Domino’s Pizza România operează în 20 de locații, atât în București, cât și în țară, în orașele Brașov, Giurgiu, Pitești, Ploiești, Sibiu, Targoviște și Râmnicu Valcea.

În vara anului 2014, Domino’s Pizza a lansat în România sistemul unic de comandă online care îți urmărește comanda în timp real: DOMINO’S TRACKER. Comenzile online Domino's beneficiază de până la 35% reducere. Comenzile pot fi plasate online sau telefonic pentru ridicare din magazin sau cu livrare la domiciliu.

Taguri: Romaniapizzadominos