Giulia Anghelescu, Anca Serea, Dana Savuica si multe alte vedete au admirat rochii de designer la inaugurarea DRESSBOX.

BUCURESTI - 21 octombrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Live site

Vedete cunoscute din showbiz-ul romanesc au participat aseara la lansarea oficiala a DRESSBOX, un serviciu inedit in Romania prin care femeile pot inchiria rochii semnate de mari designeri internationali, la preturi accesibile.

Carmen Negoita, Anca Serea, Dana Savuica, Giulia Anghelescu, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Monica Iagar, Adina Halas, Eniko Georgescu, Camelia Baltoi si Simona Taranu au pasit pe covorul rosu intins in fata vilei elegante de pe Bd. Dacia care gazduieste showroom-ul DRESSBOX, pentru a admira creatiile marilor case de moda disponibile pe dressbox.ro.

Intr-o amosfera relaxanta, dupa un discurs sustinut de managerul Daniel Penciuc si de fashion blogger-ul Ana Morodan, vedetele au analizat in detaliu rochiile elegante, de cocktail sau red carpet, expuse in showroom, exprimandu-si dorinta de a le purta la viitoarele evenimente la care vor participa.

DRESSBOX reprezinta un serviciu de inchiriere a rochiilor de designer foarte popular peste hotare. Este destinat femeilor care isi doresc sa arate fabulos si diferit la fiecare eveniment special din viata lor, fie ca este vorba despre o gala fastuoasa, o aniversare sau un cocktail party. Rochii create de designeri internationali, ce pot ajunge la cateva mii de euro, pot fi acum inchiriate la un pret pe care oricine si-l poate permite.

Colectia DRESSBOX cuprinde peste 700 de rochii cu pretul de catalog de pana la 6000 de euro, ce pot fi inchiriate la preturi de la 150 la 995 lei.

Conceptul este foarte simplu: clientul comanda online pe www.dressbox.ro rochia potrivita, o primeste direct acasa, o poarta la eveniment si apoi o returneaza prin curier. Perioada de inchiriere este de 4 zile. Clientele care vor sa probeze mai multe rochii de seara inainte de a inchiria, o pot face in showroom-ul din Bucuresti, de pe Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispozitie un stilist personal, care le va ajuta sa gaseasca cele mai inspirate tinute.

„Am lansat in premiera in Romania un concept foarte popular in tarile vestice si am adus astfel femeile din Romania mai aproape de creatiile marilor case de moda. Rochii pe care inainte le admirau pe covorul rosu sau in revistele de moda pot fi acum inchiriate cu pana la 95% mai putin fata de pretul din magazine”, a declarat managerul DRESSBOX, Daniel Penciuc.

Despre DRESSBOX

DRESSBOX este un proiect Fashion Culture SRL, o companie privată cu capital 100% românesc, înființată la începutul anului 2014. Concept nou în România, DRESSBOX oferă posibilitatea de a închiria rochii de ocazie, semnate de cei mai în vogă designeri din lume, la un preț accesibil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dressbox/giulia-anghelescu-anca-serea-dana-savuica-si-multe-alte-vedete-au-admirat-rochii-de-designer-la-inaugurarea-dressbox