Funerare Alexandru este alaturi de persoanele indoliate prin servicii funerare de top la preturi mici

BUCURESTI - 19 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Religie

Trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate reprezinta o adevarata tragedie in familie, fapt pentru ca cei ramasi se simt de cele mai multe ori depasiti de situatie, ceea ce le vine destul de dificil sa se ocupe in totalitate de inmormantare. Datorita faptului ca intelege care sunt trairile prin care trec acesti oameni, Funerare Alexandru din Bucuresti le ofera posibilitatea de a-si achizitiona articole funerare de cea mai buna calitate din Romania.

Datorita faptului ca numarul clientilor se afla intr-o permanenta crestere, firma si-a expus serviciile si in cadrul paginii web funerarealexandru.ro, site ce sta la dispozitia tuturor celor care doresc sa beneficieze de monumente funerare si de servicii complete la preturi extrem de ofertante. Acest luru se datoreaza in mod deosebit seriozitatii de care da dovada compania de mai mult de 10 ani de zile, lucru dezvoltat si de managerul companiei ce declara in cadrul site-ului faptul ca "Personalul firmei de pompe funebre Funerare Alexandru este calificat si devotat prestarii serviciilor la un nivel foarte ridicat de seriozitate.".

                Servicii funerare gratuite si pachete extrem de ofertante

                Datorita faptului ca Funerare Alexandru intelege pe deplin clipele tragice prin care trec clientii sai, le ofera cele mai calitative servicii, multe dintre acestea fiind si gratuite. De altfel, firma pune la dispozitia tuturor consultanta gratuita non stop, lucru mai putin intalnit la alte companii din acest domeniu. Mai mult de atat, Funerare Alexandru ofera servicii funerare gratuite pe baza ajutorului de inmormantare ce este acordat de CNPAS, cunoscutul drept al pensionarilor.

                Cu toate acestea, firma pune la dispozitie pachete funerare personalizate in functie de nevoile clientilor, fapt pentru care la ora actuala si-aru aratat multumirile vis-a-vis de serviciile primite toti cei care au apelat la acestea. Mai mult de atat, preturile sunt extrem de avantajoase, astfel ca oricine isi poate permite sa beneficieze de acestea. De altfel, exista si pachete funerare contra cost, in cazul in care exista ajutoarele de inmormantare, acestea constand si in optiuni suplimentare la cele mai mici preturi de pe piata.

                Articolele funerare de calitate superioara pe care firma le pune la dispozitie sunt de prima clasa datorita faptului ca Funerare Alexandru colaboreaza cu cei mai renumiti furnizori. De altfel, chiar in cadrul paginii web funerarealexandru.ro sunt prezentate produsele calitative pe care le ofera spre comercializare, printre acestea numarandu-se aranjamentele florale realizate din flori naturale sau artificiale, sicrie in diferite forme marimi si culori, precum si monumentele funerare din marmura sau granit. Cei care comanda un monument funerar din cadrul acestei firme, vor beneficia in mod gratuit de o fotografie fotoceramica.

                Oamenii care doresc sa fie precauti, au ocazia sa apeleze la serviciile de planuire in avans ce le permite sa realizeze pas cu pas inmormantarea pe care o doresc. Aceasta actiune va ajuta persoanele indoliate sa scape de un stres abatut asupra lor, astfel ca vor beneficia de acele tipuri de servicii, precum si produse pe care le considera a fi cele mai potrivite.

                Un moment de o astfel de incarcatura emotionala trebuie sa fie in permanenta tinut sub control, astfel ca Funerare Alexandru reprezinta la ora actuala cea mai buna solutie in acest sens, mai ales datorita faptului ca ofera servicii si produse la cele mai mici preturi din aria judetului Ilfov. 

Website si comenzi: funerarealexandru.ro