Imprejmuiri si delimitari de suprafete - misiuni indeplinite cu Estmetalcab

BUCURESTI - 10 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ne-am dezvoltat un simt al proprietatii ce se manifesta in legatura cu orice detinem. In special cand vine vorba insa de terenuri si de suprafete, trebuie sa existe o imprejmuire, pentru o organizare cat mai eficienta a spatiului. Foarte multi proprietari au insa parerea preconceputa ca a delimita o suprafata poate fi o operatiune foarte costisitoare. Aceasta prejudecata este demontata de Estmetalcab - un furnizor de solutii rentabile si accesibile de imprejmuiri de diverse tipuri.

www.estmetalcab.ro

Delimitarea unui teren nu trebuie sa fie o operatiune foarte costisitoare. Se poate ajunge si la o astfel de situatie, daca se alege un gard din piatra naturala, unul betonat sau realizat complet din lemn. In primele doua cazuri materialele si manopera aduc cele mai mari cheltuieli, iar in cazul gardurilor din lemn intretinerea si durabilitatea reprezinta principalele probleme. Toate aceste neajunsuri pot fi inlaturate insa cu ajutorul sistemelor oferite de Estmetalcab.

Tipuri de plase si panouri oferite de Est Metalcab SRL

Fara o cheltuiala inutila, orice proprietar poate avea parte de cea mai eficienta solutie in ceea ce priveste imprejmuirea unui teren sau a unei constructii. Plasele de gard, panourile de gard metalice sau sarma in diverse forme reprezinta cele mai accesibile solutii in acest sens.

Plasa zincata pentru gard, sustinuta de stalpi din otel sau zincati, reprezinta doar una dintre alternativele la garduri din piatra sau betonate. Ideala pentru delimitari de terenuri agricole, livezi sau chiar spatii industriale, pentru uz casnic sau institutional, plasa zincata sau plastifiata este disponibila cu ochiuri de dimensiuni variabile, pentru orice preferinte.

Structura unui gard sau a unei imprejmuiri poate fi realizata de asemenea si din panouri prefabricate. Acestea prezinta avantajul montarii si instalarii facile, ofera transparenta si vizibilitate si in acelasi timp securizarea spatiului delimitat. Un plus de siguranta poate fi obtinut si prin instalarea de sarma ghimpata, comercializata de acelasi producator.

Solutiile oferite de Estmetalcab nu se limiteaza insa doar la delimitari si imprejmuiri de spatii. Un tip de plasa ce poate fi folosit si pentru alte destinatii este si plasa rabitz. Aceasta isi dovedeste utilitatea la diverse tipuri de constructii si confectii metalice, poate fi utilizata pentru consolidarea tencuielii si diverselor structuri in domeniul constructiilor.

Alaturi de toate aceste elemente, la Estmetalcab mai pot fi gasite si numeroase accesorii aferente imprejmuirilor si gardurilor, pentru completarea structurilor si a tuturor elementelor ce tin de imprejmuiri de suprafete si nu numai. La aceasta categorie sunt incluse cuiele, suruburile pentru montarea panourilor de gard, capacele pentru stalpi si toate sistemele de prindere si ancorare necesare.

Despre Estmetalcab

Activitatea societatii a debutat de la un hobby, de la ideea de a confectiona solutii pentru imprejmuiri personalizate, in functie de comenzile doritorilor, astfel de solutii nefiind preluate in majoritatea cazurilor de catre producatori mai mari. Treptat, business-ul s-a dezvoltat si a ajuns un nume cu renume pe piata producatorilor de sarma zincata si panouri de gard plastifiate sau zincate.

Aceste solutii moderne sunt adoptate de tot mai multi proprietari din sectorul rezidential, industrial, comercial sau din diverse alte domenii. Eficienta, accesibilitatea preturilor si durabilitatea in timp a acestor variante de imprejmuiri transforma Estmetalcab in partenerul perfect atunci cand vine vorba de delimitarea oricarei suprafete.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/imprejmuiri-si-delimitari-de-suprafete-misiuni-indeplinite-cu-estmetalcab