Instrumente si echipamente auto de la Lincos

BUCURESTI - 27 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intretinerea auto este un aspect foarte important, asigura functionalitate si fiabilitate cand vine vorba de vehiculele cu care ne deplasam zilnic.
O importanta deosebita in domeniul auto o au astfel service-urile, atelierele de reparatii auto care indeplinesc aceasta misiune cu succes. Orice sofer stie ca o masina trebuie intretinuta, nu doar alimentata cu combustibil si dusa la verificarea tehnica periodica. Odata ce iti cumperi o masina faci o investitie pe care trebuie sa o amortizezi in timp, in asa fel incat sa se justifice. Din acest motiv importanta intretinerii auto nu poate fi subliniata indeajuns. Multi recurg la reparatii pe cont propriu, insa aceste reparatii ori improvizatii pot avea efecte adverse. Se recomanda intretinerea autoturismului intr-un service auto specializat si autorizat.

Lincos

De la personal calificat pana la scule, unelte si echipamente potrivite, totul intr-un service auto autorizat garanteaza indeplinirea cu succes a misiunii intretinerii auto. Oricat de calificat ar fi insa personalul, fara sculele si echipamentele necesare nu ar putea indeplini aceasta misiune. Aici intra in rol produsele marca Lincos , distribuitor de solutii cu privire la tot ceea ce inseamna reparatii si intretinere auto, atat pentru service-uri specializate cat si pentru mecanici autorizati care actioneaza individual.

Produsele oferite de Lincos vin ca raspuns la nevoia de intretinere auto pentru publicul larg, insa vizeaza in special atelierele de reparatii . Orice mecanic stie ca fara sculele potrivite nu te poti descurca, astfel la Lincos poate fi gasita o gama larga de echipamente, scule si unelte ce faciliteaza intretinerea auto.

Tehnica si tehnologia evolueaza constant, astfel un atelier de reparatii auto trebuie sa aiba in dotare, pe langa simple scule de mana, scule pneumatice ori elevatoare - si aparatura mai moderna, scule speciale si aparatura de diagnoza auto care sa usureze munca mecanicilor. Lipsa unei surubelnite ori a unei chei potrivite incetineste mult procesul reparatiilor, la fel insa si lipsa unui aparat de diagnoza auto care poate gasi imediat cauza defectiunilor. Intelegand importanta acestei misiuni de intretinere, Lincos pune la dispozitie o gama completa si complexa de produse, scule si echipamente care sa completeze necesarul oricarui service autorizat.

Calitatea este data de numele de brand, Lincos activand in 17 tari cu filiale si showroom-uri, avand insa disponibila oferta completa de produse si pe site-ul oficial – lincos.ro. Oferta bogata, preturi competitive si tehnologie moderna in domeniul reparatiilor auto sunt doar trei lucruri ce recomanda alegerea sculelor marca Lincos pentru orice service.

In mod obligatoriu un atelier de reparatii auto trebuie sa se doteze cu toata aparatura necesara: sculele de mana, cele pneumatice si cele speciale nu trebuie sa lipseasca; elevatoarele, compresoarele si aparatele folosite in vulcanizare de asemenea; aparatura de reglaj fin pentru sistemul de directie, distributie ori cel de lumini sunt un necesar, chiar si sculele pentru reparat sau finisat caroserii trebuie sa existe. Toate acestea si nu numai pot fi gasite la Lincos – in acest fel misiunea reparatiilor devina una mult mai usoara pentru orice service auto ce vrea sa isi pastreze clientii multumiti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/instrumente-si-echipamente-auto-de-la-lincos