Joie De Vivre prezinta aventura dansului oriental cu ajutorul miscarilor egiptene

BUCURESTI - 31 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cei interesati de dans, pot incerca o multime de tipuri de dans, in cadrul unei scoli de dans sau impreuna cu un instructor de dans, care devin un aliat perfect al unui regim de viata sanatos, ce imbina activitatea fizica cu regimul alimentar optim. Scoala de dans din Bucuresti, Joie De Vivre, recunoscuta pentru pasiunea de a oferi o multime de ore si sedinte de dans pentru incepatori, avansati si profesionisti, vine cu o noua provocare in aceasta primavara si anume cursurile de dans oriental, prin miscari suave si antrenante.

Joie De Vivre - cursuri de dans oriental

Exista un motiv pentru care dansul se regaseste in fiecare cultura. Stiinta moderna a inceput sa examineze beneficiile pe care dansul le confera laturii mentale, emotionale, sociale si spirituale, in aceeasi masura in care si dansul de societate este privit in intreaga lume ca un atribut adus stabilitatii intregului corp. Pe scurt, dansul face ca fiecare fiinta umana sa devina mai buna, mai sanatoasa si sa aiba o minte mult mai deschisa in a imbratisa dansul ca pe o forma de arta.

Aventura dansului oriental

„Cursurile de dans oriental confera oricarei participante, fie ca este intermediara, fie ca este incepatoare, o senzualitate aparte, care fascineaza pe oricine, pentru simplul motiv ca miscarile specifice dansului oriental pun in valoare corpul si sufletul femeii. Fiecare lectie de dans devine o aventura in deprinderea miscarilor, iar ceea ce ofera dansul oriental se bazeaza pe spiritualitate si eliberarea energiei negative din corp.” – afirma Elmas, instructoarea de dans oriental a scolii Joie De Vivre.

Orice aventura incepe in pasi de dans, pe o muzica bine stabilita, dar si pe ceea ce inseamna elemente de baza ale dansului clasic egiptean. La cursurile de dans oriental orice participanta invata cum sa isi mentina postura in timpul dansului, care sunt principalele pozitii ale bratelor, cum se realizeaza miscarile soldurilor si ale umerilor, in aceeasi maniera in care se invata si deplasarea in ritm de dans.

Abonamente la cursurile de dans oriental

Cursurile de dans oriental se divid pe 3 categorii de participanti: incepatori, intermediari si avansati, care pot sa opteze pentru abodamente lunare sau pentru sedinte individuale, tarifate per ora. In cazul unui abonament lunar, valoarea ajunge la suma de 100 RON, cate o sedinta per fiecare saptamana, iar grupa de dans alocata fiecarui instructor are in componenta maxim 14 cursanti.

Cat despre echipament, scoala de dans Joie De Vivre le propune cursantilor fusta, colanti sau pantaloni usor evazati – pentru partea inferioara a corpului, si maieu sau tricou si bustiera – pentru partea superioara a corpului. Orice vestimentatie trebuie sa ofere lejeritate in miscare, sa fie din materiale elastice sau din bumbac.

Impreuna cu instructorii bine pregatiti, toate orele acestor cursuri de dans oriental aduc o multime de beneficii care remarca cu incredere ca se simt mai bine atunci cand isi pun in valoarea feminitatea, iar intreg corpul este tonifiat si mult mai elastic.

Toate aceste beneficii sunt multiplicate de stimularea si eliminarea toxinelor din organism, impreuna cu imbunatatirea sistemului circulator, care nu pot decat sa ofere o stare de incredere, liniste si implinire. De aceea, Joie De Vivre devine o aventura a timpului prezent, impreuna cu multitudinea de tipuri de dans, ideale pentru a fi frecventate de la mic la mare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/joie-de-vivre-prezinta-aventura-dansului-oriental-cu-ajutorul-miscarilor-egiptene