Protectia maxima si eleganta telefonului Samsung S6 asigurata de accesoriile Oau.ro

BUCURESTI - 1 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Trendul actual se defineste prin achizitionarea de produse si echipamente mult mai sigure, cu o calitate mult mai buna, o rezolutie mai mare, insa, care sa ofere si o perioada de folosire indelungata, care sa fie sprijinita de ajutorul produselor de protectie. Oau.ro ofera sansa fiecarui posesor de telefoane sa prelungeasca viata gadgetului detinut prin recomandarea celor mai multe modele de huse, carcase si folii de protectie, astfel incat preturile modice sa indeplineasca standardul de calitate si siguranta.

Fabrica de huse Oau.ro

Majoritatea tinerilor si antreprenorilor opteaza pentru achizitionarea unui telefon Samsung Galaxy S6 pentru ca ramane cel mai impresionant dispozitiv cu Android din prezent. Descris de un design realmente complesitor, cu un sistem de operare puternic si cu o memorie de pana la 32Gb, acest dispozitiv dezvaluie lumii o piesa frumoasa, dar rafinata si sustinuta de aparatul de fotografiat de calitate si de cel mai bun display aplicat vreodata. Magazinul Oau.ro dispune de cele mai multumitoare carcase si huse de protectie pentru ca acest model de telefon sa depaseasca granita pietii, raspunzand constructiv oricaror intemperii.

Promotie de zile mari pe Oau.ro la huse pentru Samsung S6

Samsung a raspuns afirmativ criticilor sai si a adus pe piata un dispozitiv care necesita mentenanta si protectie, ceea ce l-a indemnat pe comerciantul Oau.ro sa implementeze o strategie de vanzare cu promotii pentru produsele de intretinere si protectie ale unui model Samsung S6. In aceasta categorie intra husele de protectie, carcasele de siguranta, dar si foliile aplicabile ecranelor, lucioase sau mate.

„Plasticul telefonului necesita un design inspirat, o siguranta optima impotriva lovirii, ciocnirii sau zgarieturii, ceea ce face ca noi sa ne pliem pe dorintele clientilor si sa le oferim cele mai rentabile produse la cele mai accesibile preturi. Din acest punct de vedere, accesoriile pentru un astfel de model sunt la mare cautare, datorita preturilor accesibile pentru orice buzunar, insa, la orice comanda plasata, clientul beneficiaza de transport gratuit, urmand cu strictete politica de comanda si retur.” – declara manager general la Fabrica de Folii si Huse de Protectie Iasi.

Gama variata de produse si accesorii pentru modele renumite doar la Oau.ro

Gama variata de produse nu se limiteaza doar la huse, carcase si folii de protectie, ci se mizeaza si pe baterii suplimentare, acumulatoare pentru telefoane mobile si tablete. Insa, atunci cand este vorba de cel mai bun dispozitiv de telecomunicatii al momentului actual, clientii comanda in numar mare noile modele de huse Samsung Galaxy S6 Plus, modele care aduc schimbari la design, textura materialului si suport. Astfel, fiecare produs comercializat este autentic, din aluminiu, piele, sticla sau silicon, care se poate aplica cu usurinta pe intregul telefon, oferind vizibilitate, siguranta si design atractiv.

Atunci cand se vorbeste de atractivitate, clientele ce detin un astfel de dispozitiv incearca sa inglobeze intr-o husa de protectie si portofelul, motiv pentru care comerciantul online oau.ro ofera cea mai mare varietate de huse tip portofel, in culori unice, atragatoare, stilate si moderne. Magazinul nu ii uita nici pe clientii mai pretentiosi care pot opta pentru huse din piele, de tip flip sau carcase din silicon si aluminiu, pentru un aspect mult mai sigur si elegant.

Oau.ro nu comercializeaza doar produse de protectie pentru acest model de telefon, alaturi fiind si accesorii pentru Apple, Nokia, HTC, Sony, LC, Lenovo, Huawei, Acer sau alte marci cunoscute. Impreuna cu produsele din colectiile mentionate, orice proprietar de telefoane se poate simti in siguranta pentru ca socurile si zgarieturile nu vor mai reprezenta o problema acum, telefonul fiind protejat cu o husa de inalta calitate, care poate fi inlocuita, curatata si aplicata cu usurinta, in acelasi timp in care se ofera un look atractiv telefonului si accesibilitate cat cuprinde.

Oau.ro reprezinta in esenta magazinul online ale celor care cred si sunt siguri de calitatea produselor achizitionate, multumiti de promotiile si preturile recomandate, incat fiecare comanda pentru un astfel de accesoriu sa ajunga la destinatie in cel mult 24 de ore, castigand popularitate si incredere in fiecare client.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/protectia-maxima-si-eleganta-telefonului-samsung-s6-asigurata-de-accesoriile-oau-ro