Servicii premium la preturi optime oferite de Nicktrans

BUCURESTI - 26 octombrie 2015

Comunicat tip General in Turism

Planificarea destinatiei de calatorie este una din cele mai placute senzatii, pentru ca se obtine un efect de euforie. Nicktrans pune la dispozitia pasagerilor cele mai cunoscute rute, care inconjoara lumea, la cele mai rezonabile preturi. Calatoriile in familie sau cu prietenii sunt un bun prilej de a da curs unei experiente unice si inedite, incat fiecare pasager sa se bucure de confort in timpul deplasarii.

NickTrans

Avantajele calatoriei in grup cu Nicktrans

Calatoria de grup este o forma foarte cunoscuta de a calatori, pentru fiecare generatie. Unul din cele mai importante motive de avut in vedere este si cel al securitatii si sigurantei fiecarei persoane implicate in calatorie, dar si a bagajelor pe care acestea le transporta. Pentru a veni in ajutorul pasionatilor de calatorii, Nicktrans pune la dispozitie transportul de persoane si de colete in intreaga Romanie si nu numai. Pentru cei cu spirit de aventura, compania de transport persoane ofera o gama diversificata de destinatii:  Ungaria, Slovenia, Austria, Franta, Spania, Portugalia, Belgia, Germania sau  Anglia.

Fiecare pasager se bucura acum de o calatorie in conditii excelente. Dotarile autocarelor de clasa premium includ elemente precum: baie proprie, sistem de aer conditionat, sistem de incalzire independent, instalatie audio-video, bucatarie, dar si cotiere pentru sprijinul bratelor. Un autocar ofera un numar mare de locuri, cuprins intre 35 si 72 locuri pe scaun. In cazul in care excursia grupului nu atinge un astfel de numar de persoane, atunci se poate opta si pentru un microbuz. Capacitatea unui microbuz este cuprinsa intre 9 si 20 locuri pe scaune. Tot aici se impune si nevoia de spatiu pentru bagaje. In aceste conditii, regasite si pe site-ul nicktrans.ro, atat camioanele cat si microbuzele ofera suficient spatiu pentru bagaje, incat orice calator sa ia cu sine orice are nevoie.

Maximul de confort este acum atins de compania de transport persoane Nicktrans din Suceava. Destinatia dorita este numai la cateva ore distanta de amintirile ce vor fi inramate in galeria personala. Impreuna cu serviciile multiple oferite de compania de transport persoane suceveana, rezervarea calatoriei este sigura, este la un pret rentabil, iar calatoria este lipsita de orice grija.

De altfel, Nicktrans ofera servicii de rezervari bilete de avion, preluare pasageri de la si spre aeroport, dar si de inchirierea de autocare, microbuze sau autoturisme pentru calatorii dornici de aventura si excursii. Iar, in ceea ce priveste costurile, o calatorie in grup este o mare oportunitate de a economisi o suma mare de bani.

Dezvoltarea unei afaceri de succes pe nisa transportului

De-a lungul anilor, inca din 2004, compania Nicktrans din Suceava a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri, iar anul anterior s-a incheiat cu o valoare de 4.202.741 lei. De neglijat nu este nici profitul net al companiei, care, potrivit statisticilor, a inregistrat cea mai mare crestere in anul 2012. De atunci si pana in prezent, a crescut si numarul de angajati, ceea ce face ca serviciile celor de la Nicktrans sa fie cu mult pe placul calatorilor din Suceava si nu numai.

Industria de turism este o ramura importanta pentru judetul Suceava, ceea ce face ca fiecare calator sa detina posibilitatea de a vizita, calatori si a ajunge la destinatie in cele mai sigure conditii de transport. Pentru calatoriile in grup, de obtin si surse de cazare, iar in functie de marimea grupului se obtin reduceri de pret si se realizeaza asigurari medicale in timp real. Satisfacerea nevoilor de transport ale pasagerilor alaturi de Nicktrans reprezinta un mod de a depasi asteptarile si de a ajuta la dezvoltarea industriei intregului sector de transport.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/servicii-premium-la-preturi-optime-oferite-de-nicktrans