Ultima generatie de masini de echilibrat sub marca Lincos

BUCURESTI - 8 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Fie ca lucrezi sau nu in domeniul industrial sau pur si simplu esti un mecanic obisnuit, stii cu siguranta ca nu poti duce o anumita activitate la bun sfarsit fara echipamentul potrivit.

Lincos Romania

In cazul in care esti un mecanic intr-un atelier auto, vei avea nevoie de un arsenal de piese si unelte care sa te ajute in activitatile legate de reparatia si intretinerea de automobile.

Lincos este o companie romaneasca care iti pune la dispozitie tot felul de unelte si echipamente profesionale. Gama lor de produse include tot felul de utilaje si unelte, de la masini de echilibrat, pana la compresoare si pistoale pneumatice.

In privinta masinilor de echilibrat, acestea sunt folosite pentru echilibrarea rotilor masinilor pentru o rulare lipsita de probleme pe sosea. Pe site-ul companiei Lincos veti gasi o gama variata de masini de echilibrat roti. De la modele simple care ofera functii si masuratori de baza pana la modele mai anvansate care ofera mai multe informatii cu privire la roata ce urmeaza a fi echilibrata. Unele dintre acestea marcheaza chiar si locul in care trebuie amplasata greutatile pentru a echilibra roata. In functie de cat este de avansata masina de echilibrat aceasta poate fi folosita pentru roti de automobile, motocicleta sau autocamioane de dimensiuni variate.

De obicei acestea pot fi folosite pentru jantele care au un diametru incadrat intre 10” si 24”. Latimea jantei este si aceasta importanta, dar majoritatea masinilor de echilibrat au un sistem care permite montarea jantelor cu o latime mai mare.

Lincos va recomanda sa folositi masinile de echilibrat din gama lor de produse intrucat acestea sunt de o calitate superioara si au un pret accesibil. Echilibrarea rotilor este un proces deosebit de important cand vine vorba de rularea eficienta a masinii. In cazul in care rotile nu sunt echilibrate modul in care ruleaza masina va avea de suferit. Directia automobilului va fi afectata si in timp aceasta problema poata duce la uzarea neuniforma a pneurilor. De asemenea, vibratiile cauzate de roata neechilibrata pot duce la mult mai multe problem tehnice.

Este o operatiune relativ simpla care te poate economisi foarte multi bani pe termen lung.

De asemenea Lincos va acorda suport tehnic in legatura cu orice produs cumparat. Operatorii companiei va vor oferi informatiile necesare pentru a putea utiliza si opera echipamentul cumparat.

O masina de echilibrat are nevoie de accesorii pentru o utilizare eficienta, accesorii pe care Lincos vi le ofera in gama lor de produse. Poti achizitiona de pe site-ul acestora leviere, sisteme de prindere, pistoale de umflat roti, cleme de fixare sau truse pneumatice unghiulare.

Cand vine vorba de masina dumneavoastra si bineinteles de sigurata, este esential sa va asigurati ca aceasta functioneaza corect si fara defecte.

Poti apela cu incredere la serviciile si produsele companiei Lincos, intrucat este o companie cu experienta care da dovada de seriozitate si profesionalism in relatiile cu clientii lor. De asemenea pe site-ul lincos.ro vei putea gasi oferte si reduceri de pana la 40% pentru anumite produse si servicii in limita stocului disponibil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/ultima-generatie-de-masini-de-echilibrat-sub-marca-lincos