www.limited.ro-bijuterii online !

BUCURESTI - 3 martie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

E-Invest Marketing lanseaza www.Limited.ro,un magazin virtual de bijuterii si ceasuri de marca.

Limited.ro ofera peste 14.000 de produse de calitate, dintre cele mai variate, la preturi atractive: ceasuri sau butoni, cercei sau coliere, micute accesorii pentru bebelusi sau casete pentru bijuterii minutios finisate, bijuterii religioase sau de purtat la plaja, pentru aniversari sau nunti si multe altele.

Sunt bijuterii din aur, argint sau platina, din lemn sau plastic, ale unor brand-uri renumite sau lucrate artizanal. Vrei sa faci un cadou? Diamante sau perle, smaralde, topaze, rubine, ametiste si safire, toate pentru a-ti accesoriza garderoba inr-un mod uluitor. Ai pierdut o pietricica de la inelul tau preferat? Nu-ti fa probleme! Iti oferim o gama larga de pietre pretioase si semipretioase de diferite marimi si culori.

In categoria ceasurilor exista peste 1000 de produse originale ale unor producatori precum : Bulova, Baume&Mercier, Christian Dior, Hugo Boss, Nike, Pierre Cardin sau Tag Heuer. Toate ceasurile vin insotite de certificate de autenticitate si de garantie internationala.

Livrarea se face din USA si Africa de Sud, prin firme internationale de curierat rapid ( UPS, USPS, DHL si FedEx) , existand optiunea de a alege intre mai multe variante. De asemenea, poti opta pentru asigurarea produselor. Toate bijuteriile au certificat de garantie.

Plata prin card este asigurata de DotCommerce Romania, lider national in procesarea de carduri online. Securitatea este asigurata de certificarea SSL GeoTrust.

Despre E-INVEST

E-Invest Romania este o companie de marketing exclusiv online, legal infiintata in Romania.Managementul companiei este asigurat de Liana Stroia, master in marketing.

office@einvest.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-invest/www-limited-ro-bijuterii-online