Cele mai bune accesorii pentru Galaxy S9

BUCURESTI - 8 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Samsung Galaxy S9 este fără doar şi poate una din atracţiile anului pe piaţa telefoanelor inteligente. Grupul sud-coreean a lansat acest model de telefon împreună cu Galaxy S9 Plus la Mobile World Congress 2018 la sfârşitul lunii februarie. Extrem de performant şi cu funcţionalităţi noi, dispozitivul oferă o experienţă de utilizare premium. Galaxy S9 se poate lăuda în acest moment cu cel mai bun şi mai impresionant display văzut vreodată pe un smartphone.

Aşadar, dacă deţii sau intenţionezi să cumperi cel mai nou smartphone Samsung, ar trebui să te gândeşti (din timp) şi la accesoriile care îţi vor acompania Galaxy S9. Ca să te ajutăm, am alcătuit o listă cu o serie de accesorii compatibile cu Galaxy S9, numai bune să-ţi ofere o exprienţă cât mai îndelungată şi mai plăcută alături de această bijuterie tehnologică. Am inclus în această listă huse de protecţie, căşti wireless, suport auto, încărcător auto cu încărcare rapidă, încărcător wireless, plus multe altele. Iată lista noastră cu cele mai bune accesorii pentru Samsung Galaxy S9:

Husa Galaxy S9 Ringke Fusion

#1 Husă Ringke Fusion pentru Galaxy S9

Primul accesoriu pe care l-am ales e o husă de protecție de la Ringke, unul dintre cel mai cunoscuți producători de huse și carcase pentru smartphone-uri. Această husă pentru Galaxy S9 e prevăzută cu margini din TPU moale, iar spatele este fabricat dintr-un policarbonat dur, ce nu-și pierde proprietățile în timp.  Această husa este tratată anti-static, iar transparența va păstra aspectul general al telefonului. Husa are margini puțin înălțate pentru a proteja ecranul lui Galaxy S9 atunci când smartphone-ul este așezat pe o masă sau orice suprafață plană. Ringke Fusion pentru Galaxy S9 este disponibil pe eastcom.ro în trei culori: transparent, transparent cu margini frumurii și violet deschis.

#2 Căști wireless bluetooth 4.1 Mpow Coach Sport pentru Galaxy S9

Mpow se numără printre producătorii care au lansat pe piață cele mai bune căști wireless pentru telefoane din punct de vedere al raportului calitate/preț. Dacă ai spart banca să-ți cumperi noul Galaxy S9 și ai rămas cu un buget mic pentru accesorii, căștile wireless bluetooth 4.1 Mpow Coach Sport te vor scuti de o cheltuială majoră. Stau bine în urechi, adică alergi fără să fii nevoit să le corectezi poziția în urechi, bateria te ține aproape 8 ore, iar calitatea sunetului este excepțională. Dacă nu ne crezi, poți să-ți dai seama singur din recenziile celor care au cumpărat deja această pereche de căști AICI.

#3 Suport auto magnetic universal Mpow Grip Magic Air Vent pentru Galaxy S9

Indiferent de cât timp petreci la volan, suportul auto este și va fi mereu un accesoriu excelent pentru orice smartphone, iar Mpow, brand pe care îl cunoști deja, se poate lăuda cu o serie de astfel de accesorii extrem de fiabile și accesibile ca și preț. Cu Mpow Grip Magic Air Vent ne luăm adio de la cleme și ventuze. Instalarea este simplă. Se prinde suportul magnetic pe una din fantele de ventilație din bordul mașinii, iar folia metalică se lipește pe spatele telefonului sau a husei de protecție.  Smartphone-ul se poate fixa pe magnet în orice poziție. Ridici și fixezi telefonul cu o singură mână, cu un efort minim. Și caloric, și financiar. Costă doar 24.99 lei.

#4 Încărcător universal wireless QI Freedy pentru Galaxy S9

Încărcătorul universal Freedy poate fi folosit cu Galaxy S9 ca și pad de încărcare, dar și ca stand, dacă vrei să urmărești un videoclip de exemplu în timpul încărcării. Nu se încălzește în timpul utilizării și este perfect dacă vrei să încarci Galaxy S9 peste noapte. Acest încărcător wireless vine cu un LED discret, care indică statusul încărcării. Încarcă telefonul și prin husa lui Galaxy S9, ceea ce reprezintă un mare plus.

#5 Încărcător auto Anker PowerDrive+ cu Qualcomm Quick Charge 3.0 pentru Galaxy S9

Dacă ai un Galaxy S9 cu siguranță îți place viteza. Bijuteria aceasta e un Ferrari al telefoanelor. Echipat cu un procesor de top, Exynos 9810 și cu 4GB memorie, Galaxy S9 va rula cursiv orice aplicație. Dar ce faci când ești la volan și rămâi fără "combustibil"? Te echipezi din timp și previi orice pană de curent :) Anker PowerDrive+ 1 încarcă bateria lui Galaxy S9 în 35 de minute până la 80% din capacitate. Practic, dacă folosești mașina să ajungi la birou, îți încarci din mers telefonul până ajungi la o priză. Anker PowerDrive+ 1 suportă încărcarea rapidă cu Qualcomm Quick Charge 3.0. și îți protejează telefonul de scurt-circuituri și supra-încălziri.  Trebuie să știi că Anker PowerDrive+ 1 e un campion la categoria sa. E cel mai mic încărcător auto existent pe piață cu tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0.

#6 Cablu de înărcare USB-C Anker Powerline+ pentru Galaxy S9

Anker, un brand ce nu mai are nevoie de prezentare, produce de ceva vreme unul din cele mai rezistente cabluri USB-C care există pe piață. Cablul premium USB-C USB 3.0 Anker PowerLine+ este partenerul ideal pentru Galaxy S9. Acest accesoriu se bucură de o construcție solidă, nu se încâlcește, rezistă la mii și mii de îndoiri, iar conectorii sunt prelucrați cu laser. Vine la pachet cu o husă care protejează cablul de murdărie și e utilă la stocarea lui.

#7 Baterie externă Anker PowerCore 20000 mAh Quick Charge 3.0 pentru Galaxy S9

Telefonul mobil înseamnă înainte de toate libertate de mișcare. Cu o baterie externă poți să duci acest concept la superlativ, deoarece nu mai ești dependent de căutarea unei prize de încărcare. Anker PowerCore 20000 mAh e dotată cu tehnologia Quick Charge 3.0 și cu celule premium lithium-ion. Pe carcasă ai patru LED-uri care indică nivelul de încărcare al bateriei. Powerbank-ul de la Anker e dotat cu alte două tehnologii inteligente, PowerIQ și VoltageBoost, care protejează Galaxy S9 și livrează curentul optim de încărcare.

www.eastcom.ro

Despre eastcom

Importam si distribuim oficial in Romania:

Ringke by RearthUSA, huse pentru telefoane. Ringke este o companie cu sediul in S.U.A., produsele fiind fabricate in Coreea de Sud, respectand cele mai inalte standarde de calitate.
Anker, o companie multinationala fondata de fosti angajati Google. Anker are o gama larga de accesorii pentru telefoane si tablete, precum si diverse gadget-uri: baterii externe, incarcatoare de perete, auto si solare, standuri de birou, diverse cabluri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eastcom/cele-mai-bune-accesorii-pentru-galaxy-s9