Energizati-va angajatii printr-o pauza la SPA

BUCURESTI - 17 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, HR, Farmaceutic

Live site

In timp ce cresterile salariale si bonusurile intarzie sa apara, datorita situatiei economice precare, managerii cauta sa gaseasca metode alternative de a-si mentine angajatii motivati si sanatosi.
Companiile au devenit din ce in ce mai constiente de valoarea unui angajat motivat si multumit, la urma urmei, angajatii fericiti, inseamna angajati productivi si responsabili. Pe de alta parte, angajatii iubesc stabilitatea lucrului intr-o companie careia ii pasa de starea lor de bine.

Energizati-va angajatii printr-o pauza la SPA
 Employees who believe that management is concerned about them as a whole person - not just an employee - are more productive, more satisfied, more fulfilled. Satisfied employees mean satisfied customers, which leads to profitability.

Anne M. Mulcahy

Pentru ca, de cele mai multe ori, simpla recunoastere a meritelor sau cuvantul: “Multumesc!” nu este suficient, un Spa Gift Card poate asigura angajatii de aprecierea managerilor, printr-o forma concreta, tangibila de apreciere.

"Cardurile si voucherele cadou oferite in diferite ocazii (1/8 martie, Craciun, Zi de nastere, Onomastica) sau efectiv pentru a transmite mesajul: “Multumesc, ai facut o treaba buna!”, au devenit una dintre cele mai populare alegeri de cadou corporate" afirma Liliana Paraipan, fondator Eden Spa si Health Coach. „Mult mai rentabile, din punct de vedere financiar, cardurile motivationale ofera organizatiilor, flexibilitate, usurinta in gestionarea si livrarea acestora, degrevand totodata cash flow-ul companiei de un cost suplimentar”, a completat Liliana Paraipan.

Si, pentru ca se apropie cu repeziciune luna martie, luna in care sarbatorim femeia in toate formele de manifestare: mama, sotie, angajata, colega, sefa, ce poate fi mai potrivit pentru a transmite mesajul decat un martisor imbracat in forma specifica unui un card cadou de rasfat si stare de bine.

Daca vrei ca pesoanele dragi sau colegele din viata ta sa petreaca alaturi de prietenele lor aceste zile speciale, avem o serie de terapii si spa party-uri care vor fi pregatite in ambient de sarbatoare pentru ca ele sa traiasca momente de neuitat de ziua lor.

Initiatorul pietei spa din Romania, Eden Spa, a adunat in locatiile sale pentru 30000 de oaspeti, in cei peste 8 ani de existenta. Credem cu tarie ca secretul nostru sta in valorile noastre: profesionalismul cu care ne tratam fiecare oaspete, personalizarea fiecarei terapii, pasiunea care ne anima si rezultatul pe care experienta Eden Spa il asigura: relaxarea fizica si psihica, starea de bine, pofta de viata!

Despre Eden Spa

Inaugurat in anul 2005, Eden Spa este primul centru de wellness care a introdus in Romania conceptul "Day Spa".
Tot ca o premiera, in primavara acestui an, Eden Spa, a integrat în modelul clasic de Spa Beauty, niște concepte noi de Wellness Coach și Spa Mind& Body Detox, susținute de specialiști. Ceea ce dorim să obținem, pentru cei care ne trec pragul, este crearea unui echilibru între corp și minte, în vederea îndeplinirii obiectivelor legate de frumusetea, sanatatea si vitalitatea personala.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eden-spa/energizati-va-angajatii-printr-o-pauza-la-spa