Edimax introduce mini adaptorul USB nLITE

BUCURESTI - 31 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Edimax Technology (TSEC: 3047), a anuntat astazi punerea in vanzare
a celui mai mic adaptor wireless pe USB. Avand doar 40x16x7mm, EW-7711UTn este chiar si mai
mic decat recentul EW-7711UAn, deoarece nu are antena externa. Dimensiunile reduse ale EW-
7711UAn il fac solutia ideala pentru utilizatorii care doresc mobilitate cat mai mare fara a se
face compromisuri in privinta performantelor.

Prin introducerea adaptorului EW-7711UTn intr-un port USB al unui laptop sau desktop, utilizatorul dobandeste acces la o retea wireless de viteza mare, care le permite sa transfere fisiere si sa faca streaming media de la distante mari in intreaga casa sau in birou. EW-7711UTn este compatibil cu standardele 802.11b/g dar si cu noua tehnologie 802.11n. Cand se conecteaza la un alt dispozitiv 11n device, adaptorul ofera o conexiune stabila si viteze de transfer de pana la 150Mbps.
Wizard-ul Multilanguage de instalare, EZmax, asigura o instalare si configurare rapida si usoara. Utilizatorii trebuie doar sa aleaga limba dorita si sa urmeze pasii din wizard. In plus adaptorul suporta Wi-Fi Protected Setup (WPS) ceea ce usureaza configurarea securitatii wireless in retea.
Prin lansarea acestui al doilea USB de marime mica, Edimax ofera acum o gama completa de adaptoare USB, variind in marime, tehnologia folosita pentru antene, design si viteze de transmisie care pot satisface nevoile oricarui utilizator.
Disponibilitate
EW-7711UTn va fi disponibil prin partenerii nostril incepand cu data de 06 Aprilie 2009.

Despre Edimax Technoilogy Europe - Reprezentanta Romania

Despre Edimax:

De la constituirea companiei ĩn 1986, aceasta s-a dezvoltat urmând să devină unul dintre producătorii principali de echipamente şi soluţii de retelistică. Edimax are sediu central in Taipei, Taiwan, şi este ĩnscris la Bursa de Valori Taiwaneză din 2001. Portofoliul complet de produse al companiei Edimax indeplineşte toate nevoile de conectivitate, oricare ar fi arhitectura reţelei sau cerinţele aplicatiei.
Pentru mai multe informatii puteti vizita www.edimax.ro

sales@edimax.ro
veronica.dumitrescu@edimax.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edimax-technoilogy-europe-reprezentanta-romania/edimax-introduce-mini-adaptorul-usb-nlite