Edipresse AS România intenţionează să lanseze prestigioasa revistă „Psychologies”

BUCURESTI - 22 decembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Edipresse AS România intenţionează să lanseze anul viitor, sub licenţa Finev (Franţa) prestigioasa revistă lunară de lifestyle „Psychologies”, prima publicaţie la nivel mondial dedicată femeilor care vor să se înţeleagă mai bine pe sine şi pe ceilalţi şi să aibă o viaţă mai frumoasă.

Într-o lume în plină schimbare, tot mai multe femei doresc să-şi dezvolte potenţialul, să-şi amelioreze relaţiile pentru a deveni un părinte, un partener, o prietenă şi o soţie mai bună. „Psychologies” aduce idei noi şi inspiraţie pentru a le ajuta să o facă.

Dinamica vieţii de familie, mobilitatea profesională crescută, nevoia de repere personale, valorile în schimbare, apariţia de noi tipuri de spiritualitate, toate acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care „Psychologies” le abordează într-o manieră accesibilă, prietenoasă şi caldă. Cu sprijinul unor experţi recunoscuţi, lideri în domeniul psihologiei comportamentului, personalităţii şi relaţiilor interumane, revista este un ghid care ajută cititorii să-şi găsească o viaţă tot mai împlinită şi mai plină de sens.

Cititorii „Psychologies” sunt în majoritate femei cu vârste cuprinsă între 30 şi 40 de ani cu studii superioare, cu reşedinţă urbană, cu venituri medii şi mari. Cititoarea este deschisă, activă, interesată în dezvoltarea personală şi pune accent pe relaţionare şi comunicarea emoţiilor. În primul rând, are o atitudine pozitivă asupra vieţii şi e dornică să găsească moduri noi de a-şi îmbunătăţi viaţa.

„Psychologies” a fost relansată în 1998 în Franţa şi s-a bucurat de un enorm succes în ultimi 10 ani, cu un tiraj de peste 350 000 de exemplare şi locul 2 în topul publicaţiilor lunare din punct de vedere al veniturilor din publicitate. În ultimii 2 ani Psychologies s-a lansat în Spania , Italia, Marea Britanie, Rusia, China şi urmează să fie lansată în Africa de Sud.

Despre Edipresse A.S. srl

Edipresse AS România este un parteneriat între Grupul Edipresse şi Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din acţiuni. Compania editează în prezent 17 titluri: Elle, Elle Decoration, Elle Man, Avantaje, Viva!, Viva biografii, Popcorn, Look!, Sana, Joy, Computer Bild, Familia mea, Lucru de mîna, Vacanţa ta perfectă, Povestea mea, Povestea Mea - Noroc la joc şi Întâmplări Adevărate.

În continuă dezvoltare, Grupul Edipresse este o companie de media si comunicare, cu sediul central la Lausanne, Elveţia. Grupul publică peste 160 de reviste şi ziare în 18 ţări, incluzând: Elveţia, Spania, Portugalia, Polonia, Ucraina, Rusia, România, Franţa, China şi alte ţări din Asia.

Axel Springer AG este cel mai mare editor de ziare din Germania. Având peste 150 de titluri publicate în 32 de ţări, Axel Springer este cea mai creativă şi profitabilă editură germană şi de asemenea o companie media lider pe plan internaţional.

Melania Ulici, Director Marketing Edipresse AS România
Tel: 004021 319 35 39
Fax:004021 319 35 68
Email: melania.ulici@edipresse.ro