Preturi mici pentru pitici la jucariile Edu Class

BUCURESTI - 4 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C

Cu mic, cu mare ne pregatim sa sarbatorim 1 iunie, iar surprizele pentru Ziua Copilului deja au inceput: jucariile Edu Class au preturi special – o veste buna si portofelele de criza ale parintilor si ale bunicilor.

Preturi mici pentru pitici la jucariile Edu Class

Dintotdeauna, cadourile preferate ale copiilor sunt, desigur, jucariile. Iar cand acestea ii ajuta pe prichindei sa se joace intelligent, bucuria este dubla, pentru copii si pentru parinti, mai ales ca au si preturi de sarbatoare. Incepand cu aceasta saptamana, www.educlass.ro scade preturile la peste 100 de jucarii, iar toate comenzile cu valoare de peste 200 lei au transportul gratuit.

Parintii au de unde alege pentru micutii lor: oferta de jucarii educative este bogata, acoperind aria abilitatilor matematice si a celor lingvistice, materialele de prezentare, resursele pentru birou si multe altele. Create de Learning Resources, companie cu o vechime de 25 de ani in domeniu, jucariile sunt concepute pentru a stimula imaginatia copiilor in timp ce se joaca, pentru a facilita dezvoltarea abilitatilor si totodata pentru a le imbunatati educatia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edu-class/preturi-mici-pentru-pitici-la-jucariile-edu-class