Design your own world - concurs de burse pentru elevii de liceu, Istituto Europeo di Design, Italia

BUCURESTI - 20 decembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Istituto Europeo di Design organizeaza un nou concurs de burse pentru elevii de liceu, Design your own world.
Cistigatorii vor primi burse de studiu sub forma unei reduceri a taxei de curs pentru primul an al cursurilor de 3 ani organizate de IED.

Participantii sint solicitati sa dezvolte o idee personala pe una dintre urmatoarele teme:

- Design for my idol, IED Design School - participantii trebuie sa proiecteze spatii sau obiecte capabile sa interpreteze spiritual, stilul de viata si comportamentul idoluui lor (muzician sau trupa, actor, personaj film, personaj istoric, sportiv, politician, atlet, artist in general etc.). Spatiul si obiectele create pot fi destinate timpului liber sau profesiei idolului.
- Re-Style my Idol, IED Fashion School - participantii trebuie sa creeze o bijuterii, un obiect de imbracaminte sau un accesoriu, care ar putea fi purtat de idolul lor (muzician sau trupa, actor, personaj film, personaj istoric, sportiv, politician, atlet, artist in general etc.).
- My Time, My Country, IED Visual Arts School - participantii trebuie sa creeze un proiect graphic (fotografie, ilustratie, animatie, video clip sau compozitie foto) care constituie o reprezentare personala a locului unde traiesc ei.
- My Space, My Identity , IED Communication School - participantii trebuie sa creeze un cont personal gratuit pe website-ul MySpace. Aici ei trebuie sa-si exprime personalitatea si sa creeze propria lor retea sociala si de relatii.

Criterii de admitere: toti participantii trebuie sa fie absolventi de liceu in anul 2007 sau sa-si sustina examenul de bacalaureat in 2008, si sa nu aiba mai mult de 22 de ani.

Termenul limita de depunere a aplicatiilor este 30 aprilie 2008.

Detalii si formulare de inscriere puteti gasi la adresa: http://sp.ied.it

Pentru alte informatii, va rugam sa contactati Edu Project, agent IED
in Romania
office@eduproject.ro
www.eduproject.ro

Despre Edu & Eng Project SRL

Edu Project reprezinta in Romania mai multe universitati si scoli de limba din strainatate.
Diana Popescu
Director Executiv
Edu Project
office@eduproject.ro