eJobs și Samsung: maraton educațional în întreaga țară

BUCURESTI - 14 decembrie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, IT&C, Media / Publicitate, Internet, HR

Live site

București, decembrie 2015 – eJobs și Samsung Electronics România și-au unit forțele într-un maraton educațional în țară. Caravana Samsung „Trends of Tomorrow” a oprit în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Constanța, unde peste 5.000 de elevi au avut ocazia să își descopere vocația, pașii pe care trebuie să îi urmeze în cariera dorită, precum și idei despre joburile viitorului.

TomorrowMe, by Samsung

București, decembrie 2015eJobs și Samsung Electronics România și-au unit forțele într-un maraton educațional în țară. Caravana Samsung „Trends of Tomorrow” a oprit în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Constanța, unde peste 5.000 de elevi au avut ocazia să își descopere vocația, pașii pe care trebuie să îi urmeze în cariera dorită, precum și idei despre joburile viitorului.

Reprezentanții eJobs au vorbit elevilor din clasele 9-12, din peste 30 de licee din țară despre importanța alegerilor corecte în carieră, despre pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru dezvoltarea profesională, dar și despre numărul de joburi disponibile pe piața din România și dinamica pieței de recrutare. Totodată, aceștia i-au încurajat pe tineri să își afle vocația prin intermediul aplicației #TomorrowMe powered by Samsung, stabilind astfel premisele unor alegeri profesionale corecte. În aplicației vocațională #TomorrowMe, tinerii își pot descoperi profilul vocațional și primesc apoi sugestii de job-uri, dar și informații despre studiile pe care ar trebui să urmeze și despre etapele carierei alese.

„Ne-am bucurat să putem face parte din acest proiect educațional și să ajungem la atât de mulți tineri, care sunt în punctul de a lua prima decizie majoră din viața lor, alegerea studiilor post-liceale. Aceste  studii vor reprezenta baza carierei lor. Si, indiferent de vârstă, educarea candidaților pe subiecte legate de cariera prezentă sau viitoare, reprezintă una dintre misiunile eJobs. Nu în ultimul rând, le mulțumim mult partenerilor care au dat viață acestui proiect minunat: Samsung și Alexandra Micu (www.talentcenter.ro), cel mai fain Brand Ambassador eJobs." a declarat Andrei Frunza, CEO eJobs.

„Programul educațional «Trends of Tomorrow» din anii precedenți ne-a arătat că, de multe ori, meseriile pe care tinerii și le aleg nu suntîn aceeași direcție cu personalitatea, interesele  și aptitudinile lor. De aceea, ne-am dorit să le oferim o soluție cât mai concretă, care să îi ajute în descoperirea vocației, așa că am dezvoltat aplicația #TomorrowMe, care răspunde acestor nevoi ale generației tinere,” a declarat Sabina Știrb, Public Affairs and Corporate Citizenship Manager, Samsung Electronics România.

Aplicația vocațională #TomorrowMe poate fi descărcată gratuit din Google Play și Galaxy Apps. De semenea, la www.tomorrowme.ro poate fi găsită versiunea desktop a aplicației. În plus, pe site-ul www.pemeserie.ro, este disponibilă o variantă extinsă a testului vocațional.

Programul „Trends of Tomorrow”, inițiat de Samsung România, a ajuns în 5 ani la peste 30.000 de tineri prin intremediul unei caravane educaționale în cele mai importante licee din țară, cu scopul de a inspira, educa și familiariza liceenii cu abilitățile digitale atât de necesare pentru joburile viitorului și cu tendințele de pe piața muncii.

Despre eJobs

Înființat în 1999, eJobs este site-ul nr. 1 în recrutarea online și initiatiorul pieței locale.

3,2 milioane de profesioniști și zecii de mii de angajatori activi folosesc eJobs.ro pentru a-și găsi urmaoarea destinație în carieră, respectiv pentru a recruta cei mai buni angajați. Platforma este detinută de societatea eJobs Group SRL, ce are ca unic acționar trustul media Ringier România, parte a Ringier AG.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afişaj digital. Suntem deschizator de drumuri și în Internet of Things cu inițiative precum Digital Health și Smart Home. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să accesați site-ul nostru www.samsung.com sau blog-ul nostru oficial global.samsungtomorrow.com.

Taguri: educatieonlineRecrutarejoburiSamsungeJobs
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ejobs-group-sa/ejobs-si-samsung-maraton-educational-in-intreaga-tara