ELKA SYSTEMS isi muta distributia in mediul online

BUCURESTI - 20 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

Compania ELKA SYSTEMS, administratorul magazinului online ComenziPC.ro si, in acelasi timp, retailer cu peste 10 ani de experienta in domeniul calculatoarelor si componentelor, anunta mutarea distributiei in mediul online. “Decizia luata este naturala, avand in vedere avantajele pe care le ofera Internetul: comoditate, usurinta in utilizare, preturi mai mici”, explica Dan Dumitrescu, director general ELKA SYSYTEMS. “Internetul este viitorul”, conchide el.

ELKA SYSTEMS isi muta distributia in mediul online

Nu mai exista niciun dubiu cum ca mediul online inseamna lejeritate in utilizare, confort si, intotdeauna, preturi mai mici decat in offline. De aceea, ELKA SYSTEMS – retailer PC – a luat decizia de a-si muta distributia pe Internet prin intermediul magazinului ComenziPC.ro, demonstrand increderea pe care o are in lumea “virtuala”. “In conferinta IAB de la Londra din octombrie 2005, Bill Gates a afirmat: “the future is on the internet”. Nu ne dorim sa fim asociati cu o personalitate precum directorul Microsoft, dar pur si simplu avea dreptate. Noi am ajuns la aceeasi concluzie, avand in vedere avantajele pe care le ofera mediul online spre deosebire de lumea reala”, spune Dan Dumitrescu.

Hotararea ELKA SYSTEMS se refera la segmentul Business, respectiv la companiile care vand produse IT&C. Acestea vor beneficia de un discount de reseller mai mare decat in mediul offline si de conditii speciale in ceea ce priveste asistenta, termenele de plata si usurinta in procesarea comenzilor. Intreaga activitate se va desfasura prin intermediul magazinului online ComenziPC.ro, unde redistribuitorii isi vor putea crea conturi personalizate si pot accesa lista speciala de preturi.

“ELKA SYSTEMS va pune la dispozitia resell-erilor informatii personalizate in comparatie cu clientii end-user ai ComenziPC. Resellerii vor putea vedea in timp real preturile la care pot achiziona produsele, discount-ul aferent si vor beneficia de asistenta in orice moment. In plus, online-ul le ofera comoditatea de care au nevoie pentru ca isi gasesc toate informatiile de care au nevoie intr-un singur loc. Internetul le va facilita accesul la informatie… Este unul din avantajele online-ului si este motivul pentru care am facut acest pas in conditiile in care multi retaileri continua sa ramana in lumea reala sau, mai mult, o parte din cei din online migreaza catre offline”, afirma Dan Dumitrescu.

Prin decizia luata, ELKA SYSTEMS vine in sprijinul clientilor existenti dar si celor viitori. Avantajele mediului online, care presupune cheltuieli mai mici, se vor regasi in avantajele reselleri-lor ce vor colabora cu ELKA, prin intermediul ComenziPC.ro. Drept retailer, ELKA este prima companie care isi muta intreaga activitate pe Internet, decizie care spune mai mult decat un simplu comunicat de presa…

Incepand de astazi, ELKA SYSTEMS isi asteapta clientii din segmentul corporate sa viziteze ComenziPC.ro pentru a beneficia de avantajele mediului online: preturi mai mici, comenzi facile, termene de plata flexibile, interactiune directa.

Despre ELKA SYSTEMS

Despre ComenziPC.ro

ComenziPC.ro este un magazin online cu profil IT specializat in vanzarea de
calculatoare si este administrat de Elka Systems. Compania beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania. La ComenziPC.ro se pune accent pe calitatea serviciilor post-vanzare, consultanta oferita clientilor si relatia de colaborare cu acestia.
Sorina Dumitrescu - Marketing & PR Manager
Tel.: 021-222.1.999
www.comenzipc.ro
office@elkasystems.ro