Energolux lansează în premieră în România pupitrul de control lumini computerizat Compulite VECTOR RED

Cluj Napoca - 18 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Tehnologie

Pupitrul de control lumini computerizat, Compulite Vector Red a fost creat pentru a fi folosit în controlul luminilor.

Energolux anunţă astăzi lansarea pe piaţa din România a pupitrului de control de lumini computerizat Vector Red ultra performant, destinat teatrelor, spectacolelor live, televiziunilor. Îmbinând un design modern cu tehnologia de ultimă generaţie pupitrul de conrol Vector Red oferă toate caracteristicile sofisticate la care vă aşteptaţi de la un pupitru de comandă computerizat din domeniul, high tech, al controlului de lumini, plus multe alte caracteristici la care doar aţi visat.

Vector Red dispune de un pachet software integrat şi de capacitatea îmbunătăţită de a manevra documente. Consola împreuna cu modulele soft incluse sunt făcute să vă usureze cât mai mult posibil munca.

Este capabil de a comanda 4096 aparate clasice precum şi o combinaţie între acestea şi proiectoare inteligente. Multiplele posibilităţi de programare/redare îi conferă o flexibilitate maximă, conformă cu cerinţele actuale din domeniu. Programarea e interactivă şi intuitivă, afişarea parametrilor de scenă fiind realizată pe trei monitoare încorporate de tip 'touch-screen'. Elementele de acţionare-control sunt înzestrate cu servomotoare, uşurând astfel munca tehnicianului de lumini. Comenzile pentru orientarea proiectoarelor inteligente se pot realiza prin 'trackball', asigurând comenzi rapide şi precise. Toate datele programate se pot stoca pe diverse suporturi hardware: harddisk, stick memorie, disc floppy.

Despre EnergoBit

Compania Energolux, membră a Grupului EnergoBit, comercializează o gamă foarte largă de echipamente pentru controlul luminilor şi corpuri şi accesorii pentru iluminat interior (peste 5000 de tipuri diferite de surse de iluminat). Având domenii de aplicare diverse (uz casnic, industrial, sedii de instituţii, teatre, cinematografe, fototehnica), corpurile de iluminat şi accesoriile pe care vi le oferă Energolux asigură controlul şi reglarea nivelului de iluminat în condiţiile unui confort vizual sporit, durata de viaţă prelungită şi economie de energie. De asemenea, Energolux dispune de o experienţă semnificativă în realizarea unor programe speciale de proiectare care satisfac toate exigenţele privind calitatea şi funcţionalitatea sistemelor de iluminat interior.

Energolux Impex SRL
Str.Tăietura Turcului 47/11, Parc Industrial Tetarom I,
Cluj Napoca, Cluj

Bianca Robaş,