enLife magazine te invita s-o vezi pe MAIA MORGENSTERN in

Locul desfasurarii: Terasa Bon Ton – Club Marie Celeste

Organizator: enLife magazine, Terasa BON TON si Trupa de teatru D\\\'AYA

enLife magazine te invita s-o vezi pe MAIA MORGENSTERN in

SI CAII SE-MPUSCA, NU-I ASA?

Luni, 24 august , ora 21
Terasa BON TON - Herastrau
si ‘
Marti, 25 august, ora 21
Terasa Motoare (et 4, Teatrul National)

Nu este o campanie impotriva animalelor. Este un spectacol de teatru regizat sub forma unui maraton de dans.
Vino sa vezi ce esti in stare sa faci ca sa castigi o suma mare de bani.
Si inca ceva, poate esential, este un spectacol din care poti sa inveti cum sa nu alergi in viata dupa nimic.

Mentiune: Dupa romanul SI CAII SE-MPUSCA, NU-I ASA? scris de Horace Mccoy a fost realizata in anii ’69 si o ecranizare de mare succes, cu Jane Fonda in rolul Gloriei, nominalizata la Premiul Oscar si cu Gig Young, in rolul M.C.-ului, distins cu Premiul Oscar pentru rol secundar.

Actori:

M.C. – MAIA MORGENSTERN
Gloria – Antoaneta Cojocaru
Robert – Tudor Aaron Istodor
Actrita – Ela Ionescu
Joe – George Corodeanu
Gravida – Cristina Casian
Sotul gravidei – Mihai Marinescu
Marinarul – Gabriel Fatu
Sheryl – Carmen Lopazan

Scenariul si regia: CHRIS SIMION

Scenografia: ADINA MASTALIER
Coregrafia: Carmen Cotofana

Durata spectacolului : 1h30 min

Subiect : Un concurs de dans. O miza tentanta: 50.000 de Euro. Reguli stricte, dure, umilitoare pentru participantii care provin dintr-o clasa sociala submedie, cu multe aspiratii neimplinite, cu cariere ratate si cu multe vise sustinute doar de alte vise. Premiul este castigat de perechea care rezista cel mai mult. Din 24 de h doar 2 h sunt dedicate pentru odihna. Mai precis, din 2 in 2h, concurentii primesc o pauza de 10 minute in care au dreptul sa faca ce vor. Manipularea M.C.-ului este atat de subtila incat transforma oamenii, in animale. Un concurs despre cum alergi toata viata pentru nimic, despre cum uiti de valorile autentice si cat de usor pici in plasa banului, a reperelor materiale, pragmatice, facile. Un spectacol despre omul contemporan si societatea in care traim. Acest spectacol poate fi un semnal de alarma sau un punct dar in nici un caz o virgula.

Raspunzand corect la intrebarea: Cine este actrita principala din spectacolul "SI CAII SE-MPUSCA, NU-I ASA?" regizat de Chris Simion?, poti castiga 10 invitatii de 1 persoana la teatru cu enLIfe magazine

Spectacolul are loc Luni, 24.08.2009 la Terasa Bon Ton – Club Marie Celeste, Soseaua Nordului Nr. 1 Trimite raspunsurile corecte pe adresa : office@enlife.eu pana pe data de 24.08.2009 ora 16.00! Desemnarea celor 10 castigatori se va face prin tragere la sorti si va fi publica pe website.http://www.enlife.eu

PR online evenniment
enLife magazine & enLife media

Despre ENLIFE MEDIA

enLife Media este o companie de consultanta si dezvoltare de platforme multimedia pentru marketing si comunicare online. In portofoliul conceptelor enLife Media se afla: www.mytraining.ro (multimedia pentru educatie si business), www.my-news.ro, (comunicare de news si evenimente),
www.my-gift.ro (advertising online) , Adobe Connect Professional – platforma de web conference, meeting virtual si evenimente si Virtual Paper – solutie de tiparitura virtuala pentru reviste, ziare, cataloage si materiale de marketing, online.

Participare: Intrare libera