Lansari senzationale la Babyexpo

BUCURESTI - 21 martie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Produse Hi tech si design inovativ la standul Erfi de la Babyexpo: fantasticul robot de bucatarie Babycook Duo de la beaba care poate gati in doar 15 minute supa, felul principal si desertul pentru bebe, scaunul de masa cameleon Baby Boost care se adapteaza oricarui tip de scaun pentru adulti si fantastica lume a carucioarelor si scaunelor auto Graco Disney

Erfi

ErFi va pregatit si la aceasta editie surprize senzationale:

1. Senzationalul robot Babycook Duo de la Beaba a ajuns in sfarsit si in Romania si va fi lansat in cadrul prestigiosului salon Babyexpo, editia de primavera 2012.

Babycook Duo este o adevarata minune a tehnicii menita sa faca uitate craticioarele si oalele de fiert ale bunicii sau greoii roboti clasici de bucatarie.

Babycook Duo este singurul robot de bucatarie care poate pregati in doar 20 de minute atat felul principal, supa, cat si desertul pentru bebe.

Babycook Duo fierbe, mixeaza, dezgheata si reincalzeste mancarea.

Si asta nu e tot: Babycook Duo de la Beaba este extrem de usor de curatat si de folosit, cu o singura mana,  datorita ingeniosului sistem de deschidere-inchidere “Easy Clip”.

Puteti gusta delicioasele feluri de mancare gatite cu Babycook la standul B 23 al firmei Erfi din Pavilionul Central de la Babyexpo.

Pe parcursul expozitiei expertii Erfi va invita la sedinte de gatit gratuite pentru  mamici, bunici si tatici.

2. O alta noutate absoluta de la Beaba este noul scaun de masa Baby Boost.

Uitati de greoaiele scaune de masa clasice pentru bebe. Cu scaunul Baby Boost de la Beaba, puteti transforma orice scaun de bucatarie in scaunelul de masa al bebelusului.

Scaunul de masa Baby Boost este compact, usor de transportat, extrem de sigur. Prevazut cu sistem de prindere in centura  scaunul Baby Boost de la Beaba este cea mai buna alegere atunci cand vine momentul ca bebe sa ia masa impreuna  cu cei mari.

3. Graco va prezinta noua gama de carucioare, scaune auto, balansoare si scaune de masa Disney.

Doi gigantic ai continentului American, producatorul de produse pentru bebelusi Graco si prestigiosul brand de animatie Disney si-au unit fortele pentru a realiza o colectie unica de carucioare, scaune auto si balansoare, iar celebrii Mickey Mouse, Fulger McQueen si dragalasele printese Disney sunt de acum gata sa il insoteasca pe bebe in primele calatorii fantastice.

Asocierea dintre Graco si Disney este o recunoastere in plus a calitatii produselor Graco si explica de ce Graco este brandul numarul de produse pentru bebelusi  1 in Stalele Unite, Marea Britanie, Polonia, Ungaria si Rusia.

Va asteptam sa descoperiti toate aceste produse fantastice si multe alte surprize la standul B 23 al companiei ErFi din Pavilionul Central al salonului Babyexpo intre 22 si 25 Martie 2012.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/erfi-kids-srl/lansari-senzationale-la-babyexpo