Euro26 a primit premiul "Cele mai multe oportunitati oferite studentilor"

BUCURESTI - 20 mai 2004

Comunicat tip General in ONG

Euro26 a primit astazi, la ASE, premiul pentru cele mai multe oportunitati oferite studentilor, premiu acordat de ASER. 24 de universitati partenere in program si 20.000 de posesori confirma succesul cardurilor de reduceri Euro26 in Romania. Euro26 este acum si la MTV cu un spot dedicat acestui pachet

In cadrul evenimentului Premiile Studentesti 2004 organizate de ASER in cadrul ASE, Euro26 Romania a primit pentru pachetul Euro26 - card STUDENT-card BANCAR premiul "Cele mai multe oportunitati oferite studentilor". Nominalizarea, alaturi de BRD, ZIP Travel, Orange, GTS si Procter&Gamble, dar mai ales premierea este o confirmare a eforturilor Euro26 Romania pentru a oferi studentilor pachetul Euro26 gratuit, incuranjand mobilitatea acestora in Europa si facilitarea accesului la bunuri si servicii preferentiale.

Pentru acordarea premiului, studentii din Academia de Studii Economice si-au exprimat aprecierea fata de companiile din diverse domenii de activitate care s-au implicat in activitatile si proiectele initiate de studenti.

In ASE, Euro26 a fost implementat cu sprijinul Clubului de Turism ECOTUR astfel ca peste 2.000 de studenti sa beneficieze de cardul Euro26 STUDENT (cardul studentesc de identitate europeana) si de Euro26 VISA - Banca Transilvania, un card bancar cu utilizare internationala. Ambele carduri, oferite in pachet gratuit, sunt o inovatie in domeniul cardurilor si contin o asigurare medicala de calatorie gratuita, astfel ca la orice deplasare in strainatate tinerii nu mai trebuie sa plateasca aceasta asigurare obligatorie.

Euro26 ofera reduceri la peste 800 de comercianti in tara si in Bucuresti, facilitati pentru calatorii cu avionul autocarul si trenul, abonamente reduse la ziare si reviste, toate acestea fiind cuprinse in Ghidul de reduceri.

Euro26 isi continua promovarea impreuna cu partenerii media si ultimul spot poate fi urmarit la MTV in cadrul programelor de maxima audienta.

Despre Euro<26 Romania

Euro26 este cardul european de tineret pentru tinerii sub 26 de ani, oferindu-le reduceri si facilitati in domeniile lor de interes. Cardul este girat de Consiliul Europei ca instrument pentru incurajarea mobilitatii tinerilor.
Oana Taralunga

oana@euro26.org.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro26-romania/euro26-a-primit-premiul-cele-mai-multe-oportunitati-oferite-studentilor