Euro-Ama îți face husa personalizată cu poza ta!

Pantelimon - 21 februarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Euroama a introdus o noua gama in portofoliul de produse si anume huse pentru telefoane personalizate cu poza clientului.

Huse de telefon personalizate cu poza ta

Astăzi suntem într-o continuă căutare de produse unice și originale, astfel că inclusiv oferta huselor pentru telefoanele mobile s-a adaptat – ai posibilitatea să-ți faci o husă pe care să ai imaginea preferată, iar Euroama a introdus acest serviciu în portofoliul lor.

Euroama pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de huse pentru telefoanele mobile, dar și alte accesorii utile pentru diverse activități și contexte în care se află. Fie că ne referim la folii de protecție sau suporturi pentru mașină, căști audio, selfie stick-uri, magazinul online www.accesorii-euroama.ro își adaptează periodic gama de produse pentru că unele nu mai sunt de actualitate așa cum altele noi își fac loc în căutările clienților.

Euroama alege astfel să înțeleagă cerințele pieței și pune la dispoziția clienților posibilitatea ca ei să trimită fotografia favorită și să menționeze modelul telefonului, iar în câteva zile husa personalizată să ajungă la ei prin curier.

Clienții noștri sunt persoane care vor ceva diferit și unic iar asta se traduce prin personalizarea produselor pe placul lor. Imprimarea imaginii preferate pe husa telefonului este un serviciu foarte căutat, însă procesul trebuie să fie simplu pentru cei interesați și cât mai rapid ca să fie mulțumiți, dar și ca să revină ulterior spre tine sau să te recomande altora.

La Euroama pașii prin care un client își poate personaliza husa sunt foarte simpli:

-Selectează modelul de telefon pe care îl are;

-Adaugă imaginea pe care și-o dorește imprimată pe husa smartphone-ului său;

-Adaugă totul în coș și așteaptă comanda acasă.

Clienții sunt nerăbdători să primească husele personalizate cu care să-și îmbrace smartphone-ul, așa că magazinul online Euroama a stabilit ca termenul de livrare a acestor accesorii să fie de maxim 3 zile lucrătoare.

Euroama este pe piață de 4 ani și a crescut constant de la an la an, adaptând oferta de produse la nevoile clienților și venind mereu în întâmpinarea lor atât cu servicii rapide cât și cu o gamă de produse de calitate.

Despre EUROAMA

www.accesorii-euroama.ro este un magazin online de accesorii pentru telefoane.Este locul in care gasesti o gama variata de accesorii pentru telefonul tau la preturi corecte.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euroama/euro-ama-iti-face-husa-personalizata-cu-poza-ta