Sambata si duminica intrarea libera la KIDEX !

BUCURESTI - 3 iunie 2006

Comunicat tip General in Social

In perioada 31 mai - 4 iunie, la Romexpo, Pavilioanele 2 si 7, are loc cel mai indragit targ pentru copii – KIDEX.

Sambata si duminica intrarea libera la KIDEX !

Manifestarea expozitioanala si-a deschis portile miercuri, 31 mai, pavilioanele devenind neincapatoare pentru multimea curioasa de parinti si copii dornica sa ia pulsul celor mai recente noutati in domeniul articolelor si produselor propuse pietei romanesti de catre firmele participante, dar si de a petrece cateva ore de divertisment alaturi de cei dragi.

Pentru urmatoarele zile, organizatorii anunta continuarea activitatilor dedicate atat copiilor (concursuri, spectacole), cat si mamicilor prin seminariile si prezentarile organizate la Centrul de presa ROMEXPO.

Despre Euroexpo SRL

Pentru vizitatorii targului, in aceasta perioada, intrarea este libera!!!!

Programul de vizitare va fi, sambata, intre orele 11.00 si 20.00, iar duminica, 4 iunie, intre orele 11.00 si 18.00.

Pentru a afla mai multe informatii referitoare la KIDEX va invitam sa accesati site-ul www.kidex.ro sau sa ne contactati la numarele de telefon: 021/ 202.57.45 / 54.

alinaionita@euroexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euroexpo-srl/sambata-si-duminica-intrarea-libera-la-kidex