TROFEELE CONCURENTEI si COMPETITIVITATII - prima editie a Galei CEFTAC - Palatul Cotroceni, 7 martie 2005

BUCURESTI - 28 februarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Platforma Central Europeana pentru o Competitie Loiala si Transparenta (CEFTAC), fondata in octombrie 2004, ca urmare a Conferintei Europene in domeniul Concurentei si competitivitatii, cu sprijinul Programului PHARE, a fost creeata ca o interfata/sistem de lucru care sa faciliteze informarea, comunicarea si consultarea intre protagonistii principali din regiune in domeniul Pietei Unice Europene (organismele de reglementare si control, departamentele specializate ale institutiilor europene, camerele de comert, confederatiile patronale si sindicale, grupurile de interese reprezentate prin asociatiile profesionale si organizatiile societatii civile).

Sub egida Platformei CEFTAC, cu ocazia Seminarului European "Perspective si responsabilitati ale mediului de afaceri romanesc inaintea aderarii Romaniei la Uniunea Europeana", desfasurat la Palatul Cotroceni, sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Uniunii Europene si al Presedintiei Romaniei si cu sprijinul Programului PHARE al Comisiei Europene, data de 7 martie 2005, va avea loc Editia I a Galei de Decernare a Trofeelor si Diplomelor de Excelenta ale Platformei CEFTAC, pentru sase categorii distincte, la care membrii corporativi si individuali ai Platformei au facut urmatoarele nominalizari:

- cea mai transparentă conduită a unei companii în domeniul concurenţei:
Cargill Europe
Grupul Altria (Philip Morris & Kraft)
Michelin
Mobifon
Sagem
Volvo

- cel mai performant management în favoarea unei mărci autohtone de succes:
Apele Minerale - BUCOVINA ENTERPRISES
Gama Gerovital H3 - SICOMED
Echipamente - ROMSTAL IMEX
Tuica ZETEA – distribuitor VINEXPERT
Vinurile Sec de Murfatlar - MURFATLAR ROMANIA

- cea mai credibilă campanie PR/Media în favoarea creşterii competitivităţii pentru un produs/ofertă de servicii:
Campania: “Dacia Logan”, client Automobile Dacia - GRAFFITI BBDO
Campania: “Fanta Shockata”, client Coca-Cola - McCANN ERICKSON
Campania “Guiness”, client URBB - GRAFFITI BBDO
Campania: “Pernutele VIVA”, client European Food - TEMPO ADVERTISING
Campania: “Televizorul Teletech”, client Altex - LEO BURNETT

- cea mai eficientă companie media pentru susţinerea concurenţei loiale europene:
“Cotidianul”
“Evenimentul Zilei”
“Ziarul Financiar”
“Radio Mix”
Redactia de Integrare Europeana (Televiziunea Romana)

- cea mai bună companie de consultanţă juridică în domeniul legii concurenţei:
SCPA Calin Andrei Zamfirescu & Partners
SCPA David & Baias
SCPA Linklaters Miculiti & Asociatii
SCA Musat & Asociatii
SCA Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
SCPA Popovici & Asociatii

- cea mai flexibila companie/institutie bancara care sprijina dezvoltarea competitivitatii firmelor romanesti:
ABN AMRO Bank
Alpha Bank
Programul CHF International Romania (Community Habitat Finance)
Citibank
Eurom Bank
Raiffeisen Bank

Gala se va desfasura in Marele Salon de Receptii CERCHEZ al Palatului Cotroceni, luni, 7 martie 2005, intre orele 17:00 si 18:30, in prezenta reprezentantilor Partenerilor Oficiali, Sponsorilor Principali si ai Partenerilor Media, a Corpului Diplomatic si a corespondentilor de presa acreditati la Presedintia Romaniei. Televiziunea Romana, Partener Asociat al proiectului, va realiza o editie speciala dedicata acestui eveniment european.

Accesul in sala este permis conform conditiilor de participare corporativa sau individuala ale Seminarului European ce pot fi consultate pe paginile de internet : www.houseofeurope.ro si www.ceftac.ro. Este necesara confirmarea participarii pana cel tarziu joi 3 martie, orele 17 prin e-mail (ceftac@houseofeurope.ro) sau fax: (021) 230.49.97

Despre EUROLINK - CASA EUROPEI

Secretariatul Comitetului de Organizare al Platformei CEFTAC
c/o EUROLINK – Casa Europei
Cartier Floreasca, Str. Caporal Bulugea nr. 9, sector 2, Bucuresti
Tel./fax : (021) 230.49.97;
E-mail : ceftac@houseofeurope.ro
Internet : www.HouseofEurope.ro
Persoana de contact:
Sandu Zamfirescu
PR & Communications Officer
ceftac@houseofeurope.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eurolink-casa-europei/trofeele-concurentei-si-competitivitatii-prima-editie-a-galei-ceftac-palatul-cotroceni-7-martie-2005