4 motive pentru care Brodank este lider in vanzarea de lenjerii pentru hotel

BUCURESTI - 27 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sectorul hotelier este pe cat de dezvoltat pe atat de pretentios, intrucat unitatile de cazare trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte cu privire la igiena si siguranta. De altfel, locurile in sine trebuie sa aiba un aspect aparte, care sa transmita sentimentul de apartenenta, de intimitate. Cand hotelul nu indeplineste cele mai importante criterii in acest sens, in mod cert ca solicitarile de cazare vor fi putine.

lenjerii-hotel.ro

lenjerii-hotel.ro

Brodank Comarnic este un distribuitor deja cu vechime pe piata din tara, specializat pe comercializarea de lenjerii pentru hotel , perne, pilote, perdele, precum si alte produse necesare. Obiectivul principal a fost dintotdeauna asigurarea celor mai calitative produse clientilor, astfel ca oaspetii sa se bucure de fiecare data de experiente placute. Iata care sunt 4 motive pentru care Brodank este la ora actuala lider pe piata din Romania. Produsele oferite sunt disponibile pe pagina lenjerii-hotel.ro .

Calitate

Marca de produse Brodank se face remarcata in promovarea de articole dedicate sectorului hotelier prin marfa profesionala, de o calitate net superioara produselor din comert. Aceasta reuseste sa urmeze si sa satisfaca cele mai pretentioase si moderne cerinte ale clientilor, dovada in acest sens reprezentand-o aprecierea acestora.

Dintre cele mai insemnate atuuri ale companiei de textile se evidentiaza usurinta de intretinere, durata de utilizare, calitatea pe care o prezinta tesaturile utilizate, precum si fidelitatea cu care se respecta specificatiile clientilor. Iata cateva dintre caracteristicile ce au reusit sa mentina societatea in topul producatorilor de textile dedicate unitatilor hoteliere.

Pret de producator

Un factor extrem de important, de care orice administrator de hotel tine cont atunci cand alege locul din care cumpara textilele este pretul. Acesta a influentat dintotdeauna alegerile. Este stabilit de obicei dupa tesaturi, dupa tipul acestora, cantitatea lor, precum si o serie de alte caracteristici conforme cu intrebuintarea.

Nevoile fiecaruia au fost intelese de echipa Brodank, care a analizat atent lenjeriile de pat si produsele textile inainte de expedierea lor, astfel ca toti clientii sa primeasca exact ceea ce doresc. In cadrul paginii lenjerii-hotel.ro pot fi vizualitate categoriile de lenjerii si produse disponibile, alaturi de caracteristicile acestora.

Livrare prompta

Dupa inregistratea comenzilor plasate de catre clientii, echipa Brodank are ca principala sarcina de indeplinit asigurarea ca termenii de livrate sunt pe deplin respectati, iar produsele pe care le livreaza ajung in locul destinat, in timp util.

Un motiv pentru care companie este lider pe piata textilelor dedicate hotelurilor il reprezinta flexibilitatea de care a dat intotdeauna dovada, precum si rapiditatea cu care a raspuns si finalizat fiecare comanda. Detalii despre modul in care se desfasoara aceasta sunt disponibile tot pe lenjerii-hotel.ro.

25 de ani de experienta

Data fiind indelunga experienta pe care a acumulat-o in decursul celor 25 de ani de activitate, echipa Brodank reuseste cu succes sa se adapteze cerintelor plasate de clienti. Astfel, gama de produse fabricate este una complexa si include lenjerii de pat, pentru baie, perne, pilote, naproane, fete de masa, draperii, perdele, huse pentru scaune, cuverturi de pat si alte produse textile, personalizate la solicitarea clientilor.

Aceste 4 calitati fac din Brondank lider la nivel de tara, acesta bucurandu-se de o afacere prospera, dar numai pentru ca s-a dedicat in totalitate nevoilor clientilor si a facut toate actualizarile specifice in domeniu. Produsele pot fi vizualizate si comandate de pe lenjerii-hotel.ro.