Blaturile de masa, un element complex ce ofera stil si rezistenta

BUCURESTI - 13 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Blatul de masa este elementul ce completeaza structura acestei piese de mobilier. Indiferent ca este vorba de o masa destinata zonei de interior sau exterior, preocuparea pentru zona suport, pentru blat este una constanta. Desigur ca alegerea va depinde de mai multe elemente, astfel ca in complexitatea sa blatul este cel care trebuie sa indeplineasca numeroase cerinte.

Secan

Secan

Blaturi de masa disponibile la secan.ro

Blaturile de masa sunt special create pentru a fi parte din design-ul unui spatiu. Sunt concepute urmarind anumite principii calitative, avand in vedere ca scopul este acela de a defini  o masa prezentabila, practica si perfect integrata intr-un decor anume.

Realizate dintr-un mix de resini si lemn, colectia de blaturi de masa TOPALIT pusa la dispozitie de secan.ro reprezinta definitia durabilitatii si a rezistentei la diversi factori. Cu diverse tonuri de culoare, texturi si finisaje, acestea se vor potrivi diverselor tipuri de mese ce se preteaza a fi parte din mobila de interior sau exterior, pentru seturile de mobilier destinate sectorului residential sau HoReCa.

Blaturile de masa TOPALIT sunt realizate prin folosirea presiunii si a caldurii, ceea ce va crea si o bariera de protectie a materialelor fata de factori externi precum apa. Indeplinesc asadar si rigorile legate de rezistenta in timp, ca urmare a folosirii indelungate. Mai mult decat atat, acestea pot fi rotunde, patrate, clasice sau de nota moderna. Ca si aspect, diversitatea este ceea ce defineste din nou gama de produse. In acest sens, secan.ro gazduieste optiuni stilistice ce se refera la blaturi de masa cu structura de roca decorative, din diverse esente de lemn, cu sau fara logo, colorate sau monocrome.

Blatul laminat spre exemplu este recomandat pentru o masa ce deserveste ca si suprafata de lucru de asemenea, datorita rezistentei laminatului. Insa aspectul sau lucios trebuie sa fie si o integrare perfecta cu restul pieselor de mobilier din jur, fiind astfel un stil pretentios posibil de ales numai in anumite situatii.

Alte blaturi de masa, aceleasi pretentii – trebuie sa raspunda cu succes provocarilor la care este supusa o masa, sa ofere stil si sa se potriveasca cadrului.

Oferte personalizate

Daca din punct de vedere aspectual tine de preferintele personale, din punct de vedere al unor detalii tehnice tine de o alegere ce trebuie sa corespunda cu tipul de masa. Asadar, va fi necesar ca forma si dimensiunile unui blat de masa sa fie aspecte alese dupa un model personalizat. Si din acest punct de vedere secan.ro raspunde nevoilor cu optiunile sale, cei interesati putand realiza comenzi dupa bunul plac.

Desi cele mai uzuale forme sunt cele clasice, asta nu inseamna ca trebuie sa va limitati la atat. Cu disponibilitate de a alege orice forma este necesara, multumirea va fi una cu mult mai mare cand fiecare detaliu contribuie la un aspect unic. Desi blatul de masa poate fi considerat doar un strict necesar, aceasta este un element de mare importanta si efect pe care il ofera unei mese si unei incaperi, pana la urma.