Cum pastrezi mobilierul in cea mai buna forma?

BUCURESTI - 7 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Foarte multe persoane sunt de parere ca periodic este necesar sa isi reamenajeze locuinta deoarece nu mai corespunde propriilor gusturi si preferinte. Intr-adevar, dupa o anumita perioada, peretii se pot zgaria, mobila pare sa isi piarda din stralucire, perdelele se deterioreaza si multe astfel de aspecte similare pot interveni in design-ul interior al locuintei.

tente.com/ro-ro/

tente.com/ro-ro/

Totusi, daca va doriti reamenajarea locuintei, asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa investiti o mica avere in acest sens. Intr-adevar, chiar exista posibilitatea de a schimba „look-ul” casei dumneavoastra in interior cu un minimum de investiii. Cum se poate face acest lucru? Ei bine, raspunsul este pe pe cat se poate de simplu: reconditionand mobila.

Ar fi pacat si, bineinteles, destul de costisitor sa investiti in achizitionarea unor piese de mobilier noi, pentru intreaga locuinta. Astfel, in randurile ce urmeaza va oferim cateva sfaturi utile prin care sa va reconditionati mobila fara prea mari investitii financiare. Haideti sa vedem despre ce anume este vorba:

Reconditionarea mobilei in pasi simpli de parcurs

In primul rand trebuie sa analizati mobila si starea in care se afla la momentul de fata. Spre exemplu, daca prezinta zgarieturi prea mari sau este scorojita, atunci ar trebui sa ii schimbati complet infatisarea. Daca nu sunt prea multe defecte, atunci o puteti doar da cu lac.

Pentru a lacui piesele de mobilier, este necesar ca inainte mobila sa fie smirgheluita suficient de bine, astfel incat lacul existent si vopseaua sa fie indepartate si spatiul sa fie uniform, pentru ca efectul final sa fie corespunzator. Dupa ce ati aplicat primul strat de lac (aveti libertatea de a alege din magazinele nuante diferite ale lacului, precum si tipul sau – fie pe baza de apa, fie pe baza de ulei etc), se recomanda ca piesele de mobilier sa fie lasate sa se usuce intr-o locatie cat mai aerisita. Va recomandam sa respectati intervalul de timp mentionat de producator pentru a aplica un al doilea strat de lac.

Daca doriti sa schimbati culoarea mobilei, atunci puteti urma aceeasi pasi precum si la lacuire: curatarea mobilei, smirgheluirea sa, aplicarea vopselei. La vopsea, totusi, ar trebui sa aplicati si un strop de diluant pentru a va prinde mai bine culoarea. Daca considerati ca un singur strat nu este suficient, respectati instructiunile de pe ambalaj referitoare la timpul de uscare a vopselei.

Un alt aspect care trebuie sa va atraga atentia in procesul de reconditionare a mobilei tine de piesele de mobilier mobile. Daca rotile acestora s-au uzat si fie zgarie pardoseala, fie deranjeaza la auz cu sunetul pe care il scot (ar trebui sa fie silentioase de fapt) si nici nu mai sunt usor de manipulat, atunci ar trebui inlocuite. Spre exemplu, in cadrul magazinului online www.tente.com gasiti o gama diversificata de roti de mobilier de calitate exceptionala, dar si la preturi avantajoase. Astfel, mobila dumneavoastra va fi mai usor de manipulat si totodata, pardoseala nu va mai fi supusa nici unui efect de deteriorare.

Prin urmare, atunci cand doriti ca piesele dumneavoastra de mobilier sa aiba un cu totul alt look, elementele de mai sus trebuie avute in vedere. Mobilierul dintr-o locuinta contribuie intr-o foarte mare masura la design-ul interior final, astfel incat este necesar sa fie ingrijit corespunzator.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cum-pastrezi-mobilierul-in-cea-mai-buna-forma