Cum sa iti surprinzi cel mai bun prieten?

BUCURESTI - 22 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu siguranta un prieten bun valoreaza pentru oricine mai mult decat prezenta a 100 de persoane. Atunci cand vine vorba despre o prietenie, fiecare dintre noi stie cat de greu devine la ora actuala dorinta de a gasi o persoana care sa iti fie alaturi atat la bine, cat si la rau, dar care inainte de orice sa nu te judece si doar sa te sprijine. Un prieten bun este acea persoana care are gusturi similare cu ale noastre si care face parte din viata noastra.

Asadar, indiferent ca este ziua de nastere a sa, sau alta ocazie speciala, este important sa le oferim prietenilor nostri un zambet. Si cum am putea sa facem asta decat apeland la cadouri personalizate, care ne ofera posibilitatea de a alege fie un produs de utilitate zilnica, unul pe cat se poate de amuzant (de care un prieten bun sigur s-ar amuza) sau chiar un obiect care sa simbolizeze legatura de prietenie?

Ce persoana nu a intampinat macar o data in viata acele momente in care nu stim cu ce cadou sa ne surprindem cel mai bun prieten sau ce alegere sa facem in acest sens, astfel incat sa avem multumirea ca am luat o decizie inspirata? Din acest motiv, magazinul online 3gifts.ro vine in intampinarea tuturor persoanelor care isi doresc sa identifice cele mai interesante modalitati de a-si surprinde cel mai bun prieten. De exemplu, in sectiunea de cadouri personalizate , fiecare utilizator poate alege dintr-o gama diversificata de astfel de produse.

Cele mai mai populare alegeri (in functie de dorinta dumneavoastra si de cum credeti ca vreti sa fie impactul oferit de cadoul propriu-zis) constau intr-o cana de cafea, pe care puteti imprima o poza deosebita cu voi doi (cine nu bea cafea, ceai sau alta bautura preferata astfel incat sa nu considere o asemenea cana o alegere inspirata?), un tricou cu o imagine haioasa la alegerea dumneavoastra, sau chiar un text amuzant, ori un sort de bucatarie personalizat (daca prietena dumneavoastra este o gospodina desavarsita si ii place sa experimenteze in bucatarie tot soiul de retete) si numeroase alte produse similare.

Care sunt avantajele oferite tuturor utilizatorilor de catre magazinul online 3gits.ro?

Termen scurt de livrare: acest aspect cu siguranta ne intereseaza, indeosebi atunci cand dorim sa pregatim surpriza cat mai repede pentru prietenul nostru cel mai bun sau suntem in criza de timp. Avand servicii pe baza de curierat rapid, dar mai ales produse in stoc, cu livrare in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, 3gifts.ro doreste sa isi asigure utilizatorii ca reusesc sa planuiasca surpriza la data dorita.

Gama diversificata de produse: in mod cert, a avea de unde alege este un plus de care se bucura orice client. Asadar, in cadrul magazinului online 3gifts.ro fiecare persoana are posibilitatea de a alege acele cadouri personalizate potrivite, prin care sa ii faca o surpriza deosebita unui bun prieten.

Posibilitatea de a beneficia de transport gratuit: acest aspect este unul deosebit de important, intrucat atunci cand valoarea comenzii dumneavoastra depaseste suma de 300 de lei, beneficiati de livrarea produselor fara sa suportati costurile de transport, economisind acei banuti.

Posibilitatea de a returna produsul fara nici un motiv invocat: pentru a se asigura ca cerintele clientilor sunt satisfacute pe deplin, echipa 3gifts.ro le ofera acestora posibilitatea de a returna produsul intr-un termen de 14 zile de la livrarea propriu-zisa, chiar si fara sa fie necesara invocarea unui motiv.

Modalitati diverse de plata: una dintre cele mai frecvente probleme legate de achizitiile online tine de conditia obligatorie de a plati suma totala in avans, prin transfer bancar. Pentru ca 3gifts.ro ia in calcul cele mai bune modalitati de a multumi clientii, le ofera acestora posibilitatea de a suporta costurile totale la momentul livrarii, pe langa optiunea de transfer bancar adaugandu-se si cea sub forma de ramburs.

Asadar, atunci cand va intereseaza cele mai potrivite cadouri personalizate pentru a-i face o surpriza prietenului cel mai bun, care sa va multumeasca cerintele atat din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului, magazinul online 3gifts.ro este alegerea ideala.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cum-sa-iti-surprinzi-cel-mai-bun-prieten