De ce să angajezi un detectiv particular?

BUCURESTI - 22 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Unii oameni angajează detectivi particulari atât de des că ar fi dificil pentru ei să-și imagineze finalizarea unui proiect - fie personal sau profesional - fără un astfel de ajutor. Alții cred că un un astfel de detectiv este la fel ca un agent FBI și că lucrează cu o identitate secretă.

DetectivPremium.ro

Deși de cele mai multe ori vă puteți ocupa de chestiuni pe cont propriu, există momente când puteți profita cu adevărat de oportunitatea de a angaja un profesionist care să investigheze anumite spețe.

Când este un moment bun pentru a angaja un astfel de profesionist?

În principiu în cazul în care doriți să:

• obțineți informații despre locul, identitatea, comportamentul sau credibilitatea unei persoane sau a unei companii

• se efectueze verificări de fond sau investigații ale unor potențiali parteneri de afaceri sau chiar a unei companii

• verificați legitimitatea unei potențiale investiții

• investigați orice infracțiune, amenințare sau crimă

• găsiți cauza incendiilor, pagubelor materiale sau accidentelor și / sau persoanele responsabile pentru acestea

• protejați sediul afacerii dvs., proprietatea, bunurile, persoanele sau chiar și informațiile

• localizați și recuperați proprietatea pierdută sau furată

• verifice creanțele angajaților, cum ar fi cererile de despăgubire a lucrătorilor

• se investigheze o scenă sau să interogheze un martor

• accesați baze de date informatice recente ale înregistrărilor publice

Investigații în afaceri

În cazul noilor angajați

Multe companii au nevoie de un control al calificării profesionale a candidaților pentru locurile de muncă disponibile.

Poate că o firmă ocupă o poziție de top management și dorește să evalueze un profil amplu al unui candidat care depășește cu mult ceea ce este în CV. Interviurile cu referințe și alte căutări informaționale pot oferi acest lucru.

În cazul unui partener de afaceri potențial

Să presupunem că Gary dorește să deschidă un mic restaurant de pizza în cartierul său. Fratele său, William, l-a prezentat lui Joseph. Acum, Gary și Joseph iau în considerare un parteneriat. Totul arată bine, dar Gary își va investi economiile și nu-l cunoaște pe Joseph. Gary poate decide să angajeze un detectiv care să conducă o investigație de fond astfel încât să se asigure că economiile sale vor fi investite corect și că sunt pe mâini bune.

Înainte de a investi banii sau timpul într-o companie nouă sau altă afacere, ar fi cel mai bine să o cercetați. O companie poate părea perfect legitimă, cu un birou fantezist, cu un recepționer plăcut și cu o listă disponibilă de recomandări anterioare ale clienților. Dar ar putea fi o înșelătorie sofisticată. Un anchetator privat poate efectua cercetări de fond pentru a verifica înregistrările publice pentru acordarea de licențe, istoricul cu privire la evoluția firmei din punct de vedere legal, respectarea în conformitate a legi fiscale de stat și federale și alte hotărâri sau nerespectări ale legii în vigoare.

În cazul asigurării securității și confidențialității

Unii detectivi particulari efectuează consultanță în domeniul securității corporative. Este posibil ca o afacere să aibă nevoie să obțină spații, proprietăți, bunuri, persoane sau chiar informații. Unele companii ar putea avea nevoie doar de o gardă de noapte sau de un sistem de alarmă. Astfel de profesioniști experimentați în domeniul securității pot recomanda servicii de securitate și tehnici pentru a preveni furtul de inventar sau pentru a oferi siguranța angajaților.

Astfel de agenții există în toată lumea, pagina web detectivpremium.ro oferă informații și servicii de calitate în domeniul investigației particulare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/de-ce-sa-angajezi-un-detectiv-particular