Ofertele pentru Craciun, lansate de Paradisul Personajelor

BUCURESTI - 13 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Pentru ca sfarsitul de an se apropie cu pasi repezi, Paradisul Personajelor s-a gandit deja la pachetele specifice pentru perioada cea mai aglomerata din an, dar si cea mai distractiva. Mos Craciun este personajul principal din acest cadru, insa nu sunt de omis nici celelalte prezente ce completeaza cadrul feeric si festiv. Iata ofertele lansate.

Paradisul Personajelor

Paradisul Personajelor

Pachete promotionale cu Mos Craciun la activ

In cadrul paginii oficiale, paradisulpersonajelor.ro, cei interesati pot descoperi lumea copiilor si bucuria nemarginita a sarbatorilor exprimate prin personajul cel mai iubit al sezonului, Mos Craciun. Acesta insa nu vine singur pentru ca activitatea sa este una complexa, deci are nevoie de ajutor.

Pachetul Gold. Este minimul de dorit, respectiv implicand prezenta mosului si a unui ajutor. Pentru varianta pachetului Gold Plus mosul are un ajutor si pe langa acestia se adauga si serviciile de modelaj de baloane, pictura pe fata atat de asteptata de copii, precum si un mini program de colinde, ca cea mai buna expresie, din registrul cantecului, pentru perioada de sarbatori.

Nu numai a bifa prezenta mosului este un plan de asteptat. Veridicitatea cu care se contureaza totul, ca semn clar de calitate in serviciile oferte, este ceea ce face marea diferenta. Mitul lui Mos Craciun este povestea cea mai placuta a sarbatorilor, din punct de vedere al copiilor, este o lectie de bunatate, despre bucurie si cum poti fi rasplatit, despre o poveste cu iz natural, despre un personaj care se intruchipeaza si ajunge la fiecare copil in parte. 

Cu totii am crescut avand povestea lui Mos Craciun ca si edificatoare pentru perioada sarbatorilor de iarna. Este o legenda ce se perpetueaza de la generatie la generatie si care nu se demonteaza niciodata. Merita ca cei mici sa cunoasca aceasta bucurie si ca rasplata cu cadouri sa nu se realizeze in mod banal.

In numele acestei nevoi de a pastra inocenta copilariei, de a oferi celor mici sansa de a-l cunoaste pe mosul generos, Paradisul Personajelor ofera servicii calitative. Mosul este atent selectionat pentru a fi acea prezenta veridica asteptata. Se pune mare accent pe detalii astfel ca acesta va avea un costum calitativ, specific, completat de barba deasa, de ochelari si nu in cele din urma de voie buna. In egala masura se sparg tiparele clasice, pentru ca mosul trebuie sa fie distractiv, amuzant, sufletul petrecerii, astfel ca acesta va canta cu cei mici, va interpreta colinde, va fi pus pe sotii, spre marea bucurie a publicului. 

Paradisul Personajelor online

Cu dedicatie catre un public format atat din copii cand si din adulti, serviciile de la Paradisul Personajelor sunt fara doar si poate de inalta clasa. Pentru a facilita modul in care adultii se preocupa de o astfel de organizare, in numele copiilor, puteti gasi gama de servicii si online.

In cadrul paginii paradisulpersonajelor.ro veti descoperi si alte tipuri de servicii de animatie, mascote, precum si lista de preturi aferente inchirierilor. Cu o transparenta in colaborare, Paradisul Personajelor este alegerea ideala. Nu ratati nici ofertele saptamanale anuntate in cadrul site-ului.