PetShopSalon – locul unde gasesti hrana cea mai sanatoasa si accesorii utile pentru prietenii necuvantatori

BUCURESTI - 14 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Prietenii nostri necuvantatori ne insenineaza zilele, ne fac sa mai uitam de griji si probleme si ne ofera afectiune neconditionata. Orice posesor de animal de companie trebuie astfel sa se ingrijeasca corespunzator de companionul sau, iar magazinul online www. petshopsalon.ro ofera solutiile perfecte.

Varietatea de produse disponibile in cadrul magazinului online PetShopSalon poate multumi exigentele oricarui proprietar de animal de companie. Se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele si ca pisica reuseste sa formeze o relatie cu totul speciala cu stapanul – prin urmare cum ar putea cineva sa ignore bunastarea acestor companioni necuvantatori?

In cadrul magazinului online www.petshopsalon.ro sunt puse la dispozitia doritorilor accesorii, hrana si chiar si servicii de cosmetica si frizerie pentru animalele de companie. Indiferent daca preferi cainii sau pisicile, daca iti plac pestii sau rozatoarele, ori daca reptilele te atrag intr-un mod deosebit, la PetShopSalon vei gasi toate cele necesare pentru ca animalul tau de companie sa se bucure de o dezvoltare armonioasa si corecta din toate punctele de vedere.

Diferitele stadii de dezvoltare ale animalelor, caracteristicile specifice rasei din care fac parte si numeroase alte criterii conduc la orientarea stapanilor catre cele mai bune solutii in ceea ce priveste hrana, recompensele sau diversele accesorii pe care le cumpara.

Magazinul online www.petshopsalon.ro pune la dispozitia doritorilor atat hrana uscata, benefica pentru dintii si digestia animalelor, cat si hrana umeda, mai bogata in proteine, minerale si vitamine, pentru intarirea imunitatii acestora. Brand-urile comercializate de magazinul online sunt dintre cele mai bine cotate la nivel mondial, intocmai pentru ca alimentatia prietenului necuvantator sa nu reprezinte o grija suplimentara pentru stapan.

Gama de accesorii disponibile in cadrul acestui magazin online reuseste de asemenea sa indeplineasca orice nevoi ale necuvantatoarelor. Oferta www.petshopsalon.ro include astfel hainute, custi si genti pentru transport, castroane, zgarzi, perii si piepteni, lese si hamuri, jucarii si patuturi cu totul deosebite.

Grija pentru animalul de companie nu inseamna insa doar hranirea si accesorizarea completa. Un stapan responsabil se va ingriji de prietenul necuvantator si din punct de vedere al sanatatii, iar PetShopSalon le vine in intampinare tuturor cu produse diverse. La sectiunea specifica din cadrul site-ului pot fi regasite produse farmaceutice pentru prietenii nostri necuvantatori, care includ diete, solutii pentru deparazitare interna si externa, produse pentru igiena, dar si vitamine si minerale necesare unei dezvoltari armonioase.

Nu in ultimul rand, in cadrul magazinului online www.petshopsalon.ro iubitorii de animale pot gasi si serviciile de cosmetica si frizerie, pentru ca aspectul ingrijit al acestora sa intalneasca nicicand impedimente.

Misiunea pe care reprezentantii magazinului online petshopsalon.ro o duc la indeplinire cu succes este scurtarea timpului stapanilor aflati in cautarea celor mai bune produse de ingrijire pentru prietenii necuvantatori. La PetShopSalon oricine poate gasi foarte usor produsul sau serviciul cautat, intocmai pentru ca timpul economisit sa fie investit in joaca si momente placute alaturi de animalul de companie.

Cei care vor sa beneficieze de avantajele oferite de produsele si serviciile PetShopSalon pot accesa direct website-ul, sau pot intra in contact cu reprezentantii folosind urmatoarele date:

PetShopSalon

Str. Radu Gheorghe nr 12, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0372 977 937 - Salon cosmetica frizerie

Telefon:  0735 156 085 - Petshop si Salon cosmetica frizerie

Email: contact@petshopsalon.ro sau petshopsalon@yahoo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/petshopsalon-locul-unde-gasesti-hrana-cea-mai-sanatoasa-si-accesorii-utile-pentru-prietenii-necuvantatori