Sculele pneumatice – o necesitate pentru meseriasi

BUCURESTI - 10 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oricine stie ca pentru a duce la bun sfarsit o lucrare de orice fel este necesara utilizarea unor scule si unelte pe masura. Alegerea acestora este o sarcina pe cat de dificila, pe atat de importanta, deci o atentie sporita este necesara cu fiecare ocazie. Ajutorul unui expert este necesar pentru cei care nu sunt familiarizati neaparat cu domeniul automatizarilor, insa si pentru cei cu experienta poate fi o provocare.

www.tehnovest.ro

www.tehnovest.ro

Pentru ca alegerea sa fie intotdeauna usoara, fie ca este vorba de scule pneumatice , hidraulice sau de orice alt fel, expertii Tehnovest, un magazin online cu experienta in automatizari, ies in intampinarea tuturor cu cele mai bune solutii, alaturi de sfaturi eficiente in acest sens.

Pneumatice, hidraulice sau de mana? Ce tipuri de scule sunt de preferat? Ei bine, raspunsul variaza in functie de scopul in care urmeaza sa fie utilizate. Randurile ce urmeaza vizeaza sculele pneumatice, definitia acestora si scopul in care sunt utilizate.

Vorbim despre o sectiune a tehnologiei ce are ca studiu energia mecanica. Asadar, categoria de scule pneumatice este considerata una eficienta si productiv, cu mult mai puternica decat alternativele, mai ales ca necesita un timp mult mai scurt pentru efectuarea operatiunilor.

Avantajele sculelor pneumatice

Primul a fost deja mentionat anterior. Seria celorlalte beneficii de care vine insotita gama de scule pneumatice este una extinsa. Iata si alte avantaje ale uneltelor de tip pneumatic.

    Prezinta independenta fata de reteaua electrica

Sunt de preferat acestea intrucat se pot folosi fara electricitate in mod obligatoriu. Unele dispun de motoare de ardere interna sau de sistem de operare mecanic, realizand astfel compresia aerului. Reducerea insemnata a costurilor pe care o presupun este de asemenea un motiv pentru care sunt de preferat. Asta inseamna ca nu mai este necesara prezenta unei surse de energie electrica pentru alimentare.

    Ofera un raport optim intre randament si dimensiuni

In comparatie cu sculele din categoria celor hidraulice sau electrice, pneumaticele se prezinta intr-o masa si dimensiuni reduse notabil. De altfel, puterea de actiune pe care acestea o ofera este cu mult mai mare, ceea ce conduce la mai multa eficienta in utilizare.

Aleg aceasta ramura de produse si scule cei care tind spre un randament optim. Resursele utilizate sunt minime, dimensiunile lor sunt reduse, iar toate acestea conduc la procese de munca cu mult eficientizate.

    Reduc riscurile de accidentare, oferind eficienta in orice proces de lucru

In general, reparatiile usoare necesita utilizarea sculelor pneumatice pentru ca sunt ferite de riscuri sau acestea sunt mici. Spre exemplu, sansele de scurtcircuitare, electrocutare sau altele de acest fel sunt neinsemnat de mici. Sunt favorizate insa in cazul sculelor electrice. Bineinteles, si in cazul celor pneumatice se impun anumite precautii, fiind necesara curatarea lor. Independenta de electricitate in schimb, face folosirea lor cu mult mai sigura.

    Prezinta durabilitate extinsa

De multe ori lipsa de rezistenta a sculelor este descurajatoare in alegerea lor anumitor branduri. Se doreste durata de functionare extinsa, motiv pentru care selectarea atenta a dispozitivelor, in conformitate cu specificatiile lor, este de preferat.

Cand o scula se uzeaza rapid, inlocuirea sa trebuie facuta periodic, iar asta nu este in avantajul unui meserias. Iata inca un motiv pentru care este preferata categoria pneumaticelor – utilizate corect ofera durabilitate. Maniera de actionare a uneltelor este diferita, iar acesta este fara indoiala un plus.

Tehnovest – un magazin online ce ofera solutii optime pentru scule pneumatice

In functie de necesitate, acest magazin isi intampina clientii cu o gama larga de produse pneumatice, precum adaptoare pentru furtune de dimensiuni variate si cu sisteme de prindere diferite, cuple rapide, cuple de legatura, nipluri, reductii, diuze, cilindri, distribuitoare, filtre, furtunuri pneumatice, kituri de pistoale etc. Doritorii pot accesa tehnovest.ro pentru a beneficia de calitate la preturi rentabile.