Sistemul de cazare intr-o formula redefinita – regimul hotelier

BUCURESTI - 12 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Piata inchirierilor la ora actuala cunoaste noi forme de abordare. Un trend modern in acest sens il reprezinta sistemul de inchiriere, insa in regim hotelier. Asta face ca doua concepte clasice sa se combine intr-un mix perfect de avantaje pentru cei interesati.

rocazare

rocazare

Ce implica regimul hotelier

In mod concret, inchirierea in regim hotelier inseamna a alege o unitate de cazare atipica. Aceasta va fi din randul apartamentelor sau a garsonierelor, dupa caz si preferinte. Insa, inchirierea nu este nici ea clasica, ci in regim hotelier, implicand detalii si principii asemanatoare cu cele din sfera hoteliera: ore de check in, check out, politica interna si de confidentialitate etc.

Avantajele acestui sistem sunt si motivele pentru care inchirierea de acest tip castiga puncte de popularitate. In primul rand, se refera la gradul sporit de confort. Cu nivel de intimitate mai ridicat fata de alte unitati de cazare si tipologii de locatii, regimul hotelier este echilibrul preturilor de asemenea. Implica bucatarii complet mobilate, bai pe masura astfel ca cei care inchiriaza se pot simti ca acasa, pot sa isi urmeze rutina si bunul mers al lucrurilor zilnice, menajul de asemenea. Prin urmare, costurile pot fi si ele reduse.

Mai apoi, indiferent de motivul calatoriilor sau de perioada de sedere, cazarea in regim hotelier este o optiune viabila. Politica in acest sens vizeaza minimum de 24 de ore pentru care se poate realiza inchirierea. Mai mult decat atat, cand numarul zilelor de sedere sunt multiple, se percep taxe si mai avantajoase. Asadar, o astfel de inchierere este si o optiune pe termen lung.

Cat despre preturi, se pot gasi oferte de cazare in regim hotelier in Bucuresti de la 35 euro. Daca mai punem la socoteala si faptul ca apartamentele pot fi impartite ca spatiu de locuit, cu preturi de cazare ce se impart intre mai multe persoane, atunci avantajul costurilor este unul evident.

Turistii sunt sfatuiti sa isi faca rezervarile in prelabil sosirii la destinatie. Cazarea in regim hotelier a castigat teren din ce in ce mai mult, astfel ca o optiune de acest gen trebuie exprimata prin rezervare. Asta va oferi si garantia turistilor si doritorilor ca locatia aleasa este pregatita in prealabil.

Ca si maniera de a stabili aceste detalii, mediul online este accesibilitatea de care se bucura orice interes. Salvati timp atat pentru informare, cat si pentru inchirierea in sine, optand pentru accesul prin intermediul site-urilor de specialiate. 

Optiunile in Bucuresti

Preturile pentru capitala incep cu pragul minimal de 35 de euro, corespunzator inchirierilor garsonierelor din zona Bulevardului Corneliu Coposu. Optiunile se extind pe zone de interes, de la Mihai Eminescu la Calea Calarasi, Bulavardul Decebal de asemenea.

In randul apartamentelor disponibile la inchiriere in acelasi sistem se numara cele cu 2 sau 3 camere, din zone precum Bulevardul Vacarescu, Piata Muncii, printre altele. Se mentine interesul major pentru zone intens circulate, zone cotate foarte bine din punct de vedere imobiliar, zone ce au in vecinatate puncte de interes de asemenea. Asta va facilita buna desfasurare a programului fiecaruia, in functie de interesul si scopul sosirii in capitala.