Stifler – magazinul online cu cele mai bune huse iPhone 7 Plus

BUCURESTI - 23 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu cat e mai performant un gadget, cu atat e si mai sensibil. Este vorba despre smartphone-uri, dispozitivele de care nu ne mai putem lipsi zi de zi. Atunci cand vine vorba de protectie, magazinul online Stifler este aliatul perfect al oricui – aici pot fi gasite huse iPhone 7 Plus , huse Samsung Galaxy S7, dar si modele pentru diverse alte smartphone-uri de ultima generatie.

stifler.ro

stifler.ro

Nevoia de protectie primeaza pentru un smartphone, chiar daca producatorii incearca sa le faca mai rezistente, incluzand componente metalice si materiale ce pot sa absoarba destul de bine socurile sau contactul cu apa, praf si diverse lichide. Husa de protectie este accesoriul ce trebuie achizitionat obligatoriu, daca se doreste ca smartphone-ul sa aiba o durata de viata prelungita considerabil.

Atunci cand vine vorba de o astfel de achizitie, multi sunt pusi intr-o mare dilema: de unde sa cumperi huse iPhone 7 Plus, cand pe piata pot fi gasite atatea firme ce le comercializeaza? Husele pentru modelul de la Apple nu sunt singurele ce provoaca o astfel de dilema, motiv pentru care magazinul online Stifler.ro vine in intampinarea tuturor posesorilor de gadget-uri de ultima generatie cu cele mai eficiente si aspectuoase solutii de protectie.

Tipuri de huse prezente in oferta Stifler.ro

Magazinul online se axeaza pe huse destinate atat celor care prefera telefoanele Android, cat si celor care indragesc gadget-urile realizate de Apple. Husele si accesoriile pentru iPhone deschid oferta magazinului online, in care doritorii pot gasi: huse iPhone 5/5s/SE/5c, huse iPhone 6/6s, huse iPhone 6+/6s+, huse iPhone 7 si huse iPhone 7 plus, dar si numeroase accesorii destinate acestor modele.

Cei care prefera marca Samsung gasesc de asemenea in cadrul ofertelor stifler.ro husele potrivite, care le pot asigura protectia si care ofera si un plus la partea de aspect a telefonului. Astfel, in cadrul ofertei pot fi gasite huse pentru modelele Galaxy S3, S4, S5, dar si pentru Samsung Galaxy S6 sau S7, cu variantele lor Edge. Gama Galaxy Note gaseste de asemenea solutiile de protectie potrivite tot la Stifler, fara ca modele precum Alpha, A3, J5, J7, A7 sau A8 sa fie ignorate.

Avantaje oferite de husele de la Stifler.ro

Indiferent daca este vorba despre huse iPhone 7 Plus sau pentru modele de marca Samsung, caracteristicile sunt aceleasi. Mai exact, husele disponibile la Stifler ofera atat protectie, cat si un plus la partea de aspect.

Primul atu este dat de faptul ca telefonul va fi pastrat in siguranta si va fi afectat mult mai putin de socuri, vibratii, loviri si zgarieturi. In al doilea rand este vorba de pastrarea aspectului, fapt ce poate fi un plus considerabil in cazul in care posesorul ar dori sa vanda la un moment dat smartphone-ul. Nu in ultimul rand, este vorba despre posibilitatea de personalizare completa, oferita atat celor care prefera sa pastreze aspectul telefonului cat mai apropiat de versiunea originala, cat si celor ce vor sa il modifice in totalitate.

Cei care vor sa aiba parte de toate aceste avantaje, pot consulta direct site-ul www.stifler.ro, sau pot solicita informatii suplimentare utilizand urmatoarele informatii de contact:

Stifler.ro

Program de Luni pana Vineri intre 8:00 si 17:00

075STIFLER | 0757843537

contact@stifler.ro