Terasa – un must-have in segmentul HoReCa

BUCURESTI - 4 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Chiar daca esti detinatorul unui restaurant/cafenele, nu este suficient sa ai bucatari, ospatari, barmani si un meniu de top pentru a putea satisface exigentele unui numar cat mai mare de clienti. Crearea unor conditii favorabile pentru cei care iti calca pragul este esentiala, mai ales de cand a intrat in vigoarea legea antifumat care trimite fumatorii pe terasa sau in spatiile special amenajate in acest sens.

secan.ro

secan.ro

Ce te faci insa in situatia in care restaurantul tau se rezuma la un spatiu inchis, fara terasa? Amenajeaza una cat se poate de rapid, astfel incat sa ii faci pe clienti sa se intoarca cu placere la tine. In sezonul estival terasa poate face minuni cu profitul afacerii tale, intrucat majoritatea clientilor prefera sa serveasca masa afara, in aer liber.

Ce recomanda specialistii Secan.ro ?

Fiecare client care trece pragul unei cafenele sau al unui restaurant nu poate avea decat intentia de a se relaxa si de a se simti bine intr-o atmosfera prieteneasca si ospitaliera. Ca proprietar al localului esti obligat sa depui efort maxim pentru a putea oferi clientilor un grad cat mai ridicat de confort. Pe langa un plan de afaceri strategic, o locatie buna si un meniu generos, un rol important ii revine mobilei pentru interiorul spatiului, cat si pentru exterior, pentru terasa. Iata ce criterii sunt necesare a fi luate in considerare, astfel incat sa obtii rezultatul pe care il asteptai.

• Mizeaza pe universalitate, intrucat cumpararea a doua seturi de mobilier pentru interior si pentru exterior nu are sens. Deci este mai practic si mai economic sa alegi mese pentru terasa HoReCa care sa se potriveasca atat in interiorul locatiei, cat si la aer liber, pe terasa.

• Ai in vedere ca stilul si tematica restaurantului sa corespunda cu mobila pentru terasa. Unde vor avea loc petreceri in aer liber sau alte evenimente la ore tarzii, merita acordata atentie sporita la acest gen de detalii. In cazul in care publicul este format in mare parte din tineri, pune accent pe practicitate.

• Intrucat decorul este elementul care finiseaza in ansamblu amenajarea, fii original si creeaza un tavan fals luminos, ideal pentru timp de seara si de noapte. Cu un cost destul de mic terasa ta avea un aspect modern si elegant, iar luminile ii vor oferi un efect spectaculos.

• Nu de putine ori se intampla ca proprietarii de restaurante sa cumpere mobila casnica in loc de cea specifica segmentului HoReCa, in scop de economie. Asta se traduce cel mai adesea prin costuri mai mari, intrucat mobila pentru casa nu este proiectata sa dureze si sa reziste foarte mult la uzura intensa, deci cel mai probabil va trebui schimbata inca din primii ani de utilizare.

Nu in ultimul rand, pune accent pe calitate. Gaseste un producator care sa iti ofere calitate la standarde ridicate. Poti lua in considerare firma Secan, un nume sonor la nivel national, specializat pe mobilier dedicat sectorului HoReCa. Vei invata ca alegerea mobilierului pentru restaurante nu este doar o investitie, ci o adevarata arta, motiv pentru care specialistii Secan te vor asista, oferindu-ti viziunea, abilitatile si experienta lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/terasa-un-must-have-in-segmentul-horeca