Totul despre vata minerala bazaltica

BUCURESTI - 11 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Izolarea cladirilor si a diverselor aplicatii reprezinta o necesitate absoluta pentru ca numai astfel pot beneficia acestea de protectia necesara importiva diversilor factori de mediu sau externi. Piata isi intampina clientii cu numeroase tipuri de materiale de izolatie, unele mai eficiente, altele mai putin. Remacarcata se face vata minerala bazaltica, prin proprietatile excelente pe care le prezinta.

www.e-izolatii.ro

Cei care doresc sa beneficieze de calitate atunci cand investesc in acest tip de material trebuie sa se orienteze dupa un magazin de specialitate. E-izolatii reprezinta prima alegere a tuturor celor care doresc sa aiba parte de rezultate pe masura asteptarilor atunci cand planuiesc sa izoleze anumite spatii. În cadrul paginii e-izolatii.ro este disponibila o varietate de astfel de produse, de dimensiuni diverse, la preturi excelente. De asemenea, cei interesati au posibilitatea de a comanda si alte tipuri de materiale izolatoare la preturi competitive (vata bazaltica, polistiren extrudat, expandat, amorse, adezivi, plasa fibra de sticla etc).

Vata minerala bazaltica – utilizare

Produsele de izolare realizate din vata minerala bazaltica au o aplicabilitate variata, datorita tehnologiei moderne dupa care sunt fabricate. De asemenea, produsele promovate in cadrul paginii www.e-izolatii.ro se remarca prin rezistenta exceptionala de care dau dovada la comprimare. Acest tip de material este neinflamabil, un motiv in plus pentru a reprezenta o alegere potrivita.

In comparatie cu materialele izolatoare termice slabe in densitate, vata minerala bazaltica poate fi aplicata intr-un spectru larg, mai ales in spatiile in care este esentiala indeplinirea unei anumite rezistente la comprimare.

Principalele proprietati ce caracterizeaza acest tip de material sunt capacitatea crescuta de termoizolatie, precum si rezistenta sporita la compresie. Cea din urma se datoreaza faptului ca fibrele sunt orientate dupa o structura nedirectionala. Acest lucru ofera o stabilitate, dar mai ales rigiditate dimensionala optima a materialului.

Care sunt calitatile termoizolante prin care se remarca materialul?

De preferat ar fi ca materialul ales pentru izolare sa nu ofere conductivitate termica, iar acest lucru depinde de temperatura la care este supus. Spre exemplu, in caz de incendiu, proprietatile vatei bazaltice raman neschimbate, iar acesta este un adevarat avantaj. In cazul in care este supus unor conditii termice extreme, materialul face fata cu succes valorilor ridicate de temperatura prin scaderea valorii proprii de temperatura in stratul termoizolant. Astfel, elementele structurale ale constructiilor, dar mai ales cele combustibile vor fi protejate eficient impotriva flacarilor.

O alta caracteristica esentiala pe care orice proprietar trebuie sa o aiba in vedere atunci cand alegere izolatia pentru casa sau pentru o anumita aplicatie este rezistenta pe care acesta o prezinta la umiditate. Este important ca solutia pentru care se opteaza sa nu favorizeze absorbtia de apa, iar vata bazaltica reusesc sa realizeze acest lucru datorita substantei hidrofobe cu care sunt impregnate fibrele. Acest lucru face posibila folosirea materialului in calitate de strat cu proprietati hidroizolante, mai ales in cazul structurilor de pardoseala.

Vata minerala balazatica poate fi utilizata intr-o diversitate de aplicatii: pentru izolarea teraselor, acoperisurilor, interioarelor, pardoselilor, precum si a fatadelor si a peretilor exteriori. Produsul reprezinta cea mai buna solutie de izolare, cu rezistenta mare la temperaturi extreme, chiar daca este supus acestora un timp indelungat.

Avand in vedere toate aceste aspecte, cei care s-au convins de calitatile pe care le prezinta acest material de izolatii sunt asteptati in cadrul site-ului e-izolatii.ro pentru a comanda vata bazaltica de calitate premium la cele mai bune preturi de pe piata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/totul-despre-vata-minerala-bazaltica