Un nou aparat de sudura, disponibil la Tehnicbazar

BUCURESTI - 22 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Profesionistii din domeniul constructiilor, mesterii si meseriasii nu si-ar putea duce la indeplinire obiectivele daca nu ar avea uneltele potrivite. De fiecare data acestia trebuie sa se foloseasca de scule si aparate specifice, pe care magazinul online Tehnicbazar le ofera cu garantia calitatii. Pentru intretinere si reparatii, pentru santiere de constructii, ateliere de productie sau chiar pentru agricultura, exista acum disponibil un nou aparat de sudura pe tehnicbazar.ro ">www.tehnicbazar.ro .

tehnicbazar.ro

tehnicbazar.ro

Este vorba despre aparatul de sudura Proweld MMA 250P. Acesta inglobeaza tehnologie de ultima generatie, cu ajutorul careia pot fi folosite invertoarele de sudura la capacitate maxima 80% din timpul de utilizare, multumita gabaritului redus al aparatului. Mai exact, acest aparat de sudura poate functiona avand curentul de sudura setat la maximum chiar si 8 minute fara intrerupere, dupa care necesita doar 2 minute pauza pentru racire. Astfel de parametri functionali sunt destul de greu de atins in situatii normale de exploatare, ceea ce transforma acest aparat de sudura in echipamentul ideal pentru orice profesionist.

Un aparat de sudura pentru operatiuni diverse

Proweld MMA 250P este un aparat de sudura monofazat, de tip invertor, ce functioneaza in curent continuu. Echipamentul sudeaza cu orice tip de electrozi inveliti, de la cei bazici pana la cei rutilici sau din inox. Materialele ce pot fi sudate cu ajutorul acestui aparat de sudura sunt la fel de diversificate: otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, dar si diverse alte aliaje. Aparatul se comporta insa excelent atunci cand este folosit pentru sudare cu electrozi inveliti, prin procedeul MMA (Manual Metal Arc), in curent continuu.

Caracteristicile tehnice ale acestui aparat de sudura il transforma in alegerea ideala pentru orice specialist. Carcasa aparatului este rezistenta si robusta, avand in componenta metal si materiale plastice care rezista foarte bine chiar si la conditii mai dificile de exploatare.

Sistemul de racire incorporat asigura mentinerea aparatului la o temperatura optima. Radiatoarele din aluminiu si ventilatoarele cu debit mare de aer reusesc sa previna supraincalzirea aparatului, iar cand temperatura creste peste limita admisa, sistemul de protectie intrerupe functionarea pana cand temperatura ajunge din nou la valori normale. In acest fel, durata de viata a aparatului este prelungita considerabil.

Cei care vor sa achizitioneze un astfel de aparat de sudura, il pot gasi inoferta disponibila pe www.tehnicbazar.ro. Magazinul online detinut de Tehno SRL este alegerea tot mai multor profesionisti, intrucat produsele comercializate reusesc sa multumeasca din toate punctele de vedere.

La comandarea unui aparat de sudura Proweld MMA 250P, setul ce va fi livrat include cablurile cu cleste si conectori, masca de mana din material plastic, peria de sarma cu ciocanel pentru zgura si o curea pentru transport.

Un aparat de sudura ce poate fi transportat usor si care poate fi folosit cu electrozi inveliti de orice tip reprezinta solutia ideala pentru diverse misiuni de intretinere si reparatii. Proweld MMA 250P devine aliatul perfect al oricarui mester si poate fi comandat direct de pe www.tehnicbazar.ro. Pentru mai multe informatii, doritorii pot apela la urmatoarele date de contact:

TEHNO SRL

Bd-ul Unirii Bl. 6A, Parter, Buzau, Buzau

Telefon: 0756046066 / 0786225863

Email: office@tehnicbazar.ro