Vrei sa scapi de stres? O sedinta de masaj de relaxare Bucuresti este alegerea perfecta

BUCURESTI - 21 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ritmul zilnic este parca din ce in ce mai intens, timpul devine mai scurt si parca mereu insuficient, iar toate astea ofera cele mai propice conditii de instalare a stresului si a unei oboseli cronice in tot corpul.

monbeauty.eu

monbeauty.eu

Ei bine, persoanele care se afla in aceasta situatie pot rezolva cu usurinta problema. Cum? Cea mai simpla si in acelasi timp perfecta alegere este cea a unui masaj de relaxare Bucuresti. In acest sens, un adevarat reper in randul celor care doresc un masaj de calitate si care sa-i deconecteze de grijile acumulate peste zi este salonul MonBeauty .

Ce avantaje ofera o sedinta de masaj de relaxare si de ce este important sa se aleaga un salon care sa prezinte cele mai bune conditii si servicii vom discuta in cele ce urmeaza.

Alungarea problemelor si a tensiunii acumulate

Viata alerta pe care o intalnesc mai toate persoanele din ziua de azi se reflecta intr-un nivel psihic care este parca din ce in ce mai afectat si lipsit de productivitate. Probleme care se aduna si tensiunea acumulata in corp trag in jos randamentul necesar pentru desfasurarea cu succes a diverselor activitati.

In acest scop, masajul este cea mai buna metoda de alungare a problemelor mai sus mentionate, avand un rol deosebit de important, atat din punct de vedere fizic, dar si psihic.

Masajul are scopul de a detensiona musculatura, ceea ce ofera o profunda stare de relaxare si de alungare a grijilor. De asemenea, insomnia, durerile de cap, sinuzita, artrita sau alte dureri minore, pot fi ameliorate sau chiar complet vindecate in urma unor sedinte de masaj.

Tipuri de masaje

Analizand oferta prezentata de salonul MonBeauty.eu, se poate vedea ca pe langa masajul de relaxare se mai pot efectua si altele, precum: masajul anticelulitic, masajul terapeutic, masajul cu pietre calde sau masajul cu bete de bambus.

Fiecare dintre acestea se muleaza pe diferite nevoi ale clientilor si sunt realizate cu foarte mare atentie de catre specialistii ce fac parte din echipa MonBeauty.

Cat dureaza o sedinta?

In functie de nevoie pe care le au clientii, dar si de timpul de care dispun, sedintele unui masaj de relaxare Bucuresti poate fi de 30 de minute sau chiar de 50 de minute. Evident, ca un masaj de relaxare care dureaza mai mult este si ceva mai eficient, insa chiar si in cazul celui de 30 de minute se simte efectul mult dorit.

Felul in care se realizeaza masajul, cunoasterea detaliata a zonelor in care se acumuleaza tensiunea si eliminarea pe deplin a stresului, face din echipa MonBeauty.eu una cu adevarat profesionista si specializata in a oferi linistea cautata.

Pachete pentru buzunarul fiecarei persoane

Orice persoana care este dornica de masaj poate beneficia de preturi avantajoase, care variaza in functie de numarul de sedinte efectuate. De exemplu, pentru o sedinta de 30 de minute pretul este de 50 ron, insa la un abonament de 10 sedinte pretul total este de 320 ron, ceea ce scade pretul unei sedinte la 32 ron.

De asemenea, in oferta gasita pe site-ul MonBeauty.ro se poate observa gama variata de servicii, de la diferite tratamente corporale, electrostimulare, reflexoterapie, impachetari, termosauna si pana la cosmectica, epilat, machiat, extensii de gene, etc.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre o sedinta de masaj de relaxare Bucuresti sau alte servicii o pot face folosind urmatoarele date de contact:

0732 619 907 sau 0721 327 696

monicagavrilescu@ymail.com

monbeauty.eu