Yesterday ofera servicii de top, cu restaurant si hotel de inalta clasa

BUCURESTI - 13 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand popositi la un hotel va doriti odihna si relaxare, iar restaurantul sa fie unul cu inalte
pretentii, pentru a va satisface poftele culinare. In acest sens, raspunsul potrivit cerintelor este
Yesterday, o locatie complexa pentru turistii ce ajung in zona.

Yesterday

Yesterday

Situat in sectorul 6 al capitalei, Yesterday isi intampina clientii cu cele mai rafinate servicii. Dispune de un restaurant cu terasa, de zona de cazare cu camere de un bun gust iesit din comun, precum si de servicii conexe. Cu sali generoase pentru diverse evenimente si conferinte, locatia mai sus mentionata ofera o clasa superioara de servicii complexe. 

Sali evenimente

Yesterday poate fi locatia ideala atunci cand se intentioneaza organizarea unui eveniment de tip corporate. In functie de numarul de persoane de la caz la caz, puteti alege locatia potrivita. Asadar, sala business are o capacitate de 44 mp, cea denumita Cotroceni de 38 de mp, cele doua optiuni fiind si cele mai reduse ca suprafata. Pentru evenimente mai extinse ofertele continua cu posibilitatea de a inchiria sali de la 74 mp pana la cea de 175 mp, denumita Rouge.

Pentru fiecare in parte, serviciile aferente se completeaza cu aranjamente, meniuri si pachete avantajoase, pentru ca evenimentul organizat sa fie un veritabil succes. Avand in vedere ca la mijloc este si reputatia unei firme, se intelege inaltul nivel de calitate privind intai locatia si mai apoi serviciile. Insa Yesterday nu dezamageste in astfel de asteptari.

Yesterday si optiunea de cazare

La nivel de cazare, acest hotel sector 6 este cum nu se poate mai generos. Dispune de camere single, twin, matrimoniale, standard sau executive. Fiecare camera este dupa nevoia oricarui turist ce poposeste aici: sa petreaca timp de calitate, sa se odihneasca si sa nu aiba parte de disconfort ci mai degraba de relaxare. Indiferent care este motivul pentru care se va caza, ca este turist in zona, in interes de serviciu sau din pura placere de exploatare a zonei, serviciile ce i se pun la dispozitie sunt ireprosabile.

Restaurantul Yesterday

La zona de parter a unitatii se gaseste si restaurantul. Acesta are o capacitate de 200 de persoane, fiind disponibil atat pentru cei cazati in unitate, cat si pentru publicul larg. Veti descoperi aici savoare, meniu international ce va rasfata si va stimuleaza papilele gustative. Ofertele culinare sunt cu adevarat o incantare ce nu si-o refuza niciun turist. Orice alegere din meniu fiti sigur ca se va prepara cu dedicare, pasiune si pricepere.

Decorul si eleganta cu care veti fi serviti odata ce ajungeti in cadrul restaurantului sunt alte motive incantatoare pentru care experienta retraita aici va fi clasata ca fiind unica.

Servicii complete

Pentru ca totul se doreste a fi de inalt nivel calitativ, serviciile mentionate oferite se completeaza cu un program flexibil, cu o parcare generoasa pentru a nu intampina probleme cand veti dori sa
popositi aici. De asemenea, unitatea dispune de wifi gratuit si de sistem de climatizare.

Totul pentru ca cei care trec pragul acestui restaurant sa fie rasfatati. Descoperiti universul calitatii in servire, la Yesterday, in sectorul 6.