Apartament cu 3 camere cu grădină din ansamblul rezidențial Belvedere Residence Sibiu

Sibiu - 6 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Apartament 3 camere de vanzare in cadrul proiectului imobiliar Belvedere Residence Sibiu. Vezi titpuri de apartamente cu 3 camere in cadrul proiectului.

Pentru alegerea unei locuințe, tinerele familii iau în considerare mai mulți factori precum: finisajele, confortul, spațiul, apropierea față de școli, grădinițe, mijloace de transport, spații vezi, spații comerciale sau locul de muncă. Aceste familii prefer în general locuințele noi, pentru finisaje, confort, iar dacă mai sunt și foarte aproape de obiective precum școli, grădinițe, mijloace de transport în comun, spații verzi sau spații comerciale, astfel de locuințe sunt considerate ideale pentru tinerele familii.

Ansamblul rezidențial Belvedere Residence se află situat în zona cartierului Turnișor, foarte aproape de școli, grădinițe, spații comerciale sau spații verzi deja existente în această zonă. Zona este cunoscuta ca fiind o zona cu apartamente noi in Turnisor Sibiu. Cu toate acestea, ansamblul mai vine cu parcări individuale, alte spații comerciale și de joacă, precum și cu un nou parc public. Cu alte cuvinte, acest ansamblu rezidențial din Sibiu poate fi locul ideal pentru tinere familii, iar dacă acestea mai au și copii, atunci un apartament de 3 camere este chiar recomandabil pentru această categorie de clienți.

Apartamenul de 3 camere Sibiu de Tip A1 cu grădină, se vinde la prețul de 39000 EUR (un preț foarte accesibil care face ca apartamentul să poată fi cumpărat prin Programul „Prima Casă” sau prin credit bancar) și este compus din: living plus bucătărie de 19.27 mp, dormitor de 10.13 mp, alt dormitor de 8.70 mp, baie de 3.05 mp, hol de 1.64 mp, balcon de 4.58 mp, grădină de 82.96 mp și parcare individuală de 12 mp (în limita disponibilității). Acesta se vinde la stadiul finisat, iar printre finisaje și dotări se pot aminti: centrală termică și radiatoare; gresie, faianță, parchet laminat și obiecte sanitare la alegerea clientului (din oferta pusă la dispoziție de către dezvoltator); instalație electric, întrerupătoare, prize, priză internet și TV; geamuri termopan cu tâmplărie PVC; balcon finisat și interfon.

Apartamentul se poate achiziționa direct de la dezvoltator sau prin intermediul agenției imobiliare Eurosib Imobiliare Sibiu care nu percepe comision de la cumparartorii din acest proiect imobiliar.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eurosib-imobiliare1/apartament-cu-3-camere-cu-gradina-din-ansamblul-rezidential-belvedere-residence-sibiu