Proiect imobiliar nou in Sibiu - Belvedere Residence

Sibiu - 17 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Ansamblul rezidential Belvedere Residence este situat in zona de Vest a Sibiului, in Turnisor, str. Ogorului. Proiectul cuprinde constructia in prima etapa a 6 imobile de 3 etaje cu un total de 108 apartamente. Total proiect de peste 300 apartamente noi in Sibiu.

Proiect imobiliar nou in Sibiu - Belvedere Residence

Unul dintre cele mai recente proiecte imobiliare din Sibiu promovate de către agenția Eurosib Imobiliare este Belvedere Residence Sibiu. Ansamblul se afla in Sibiu, pe Str. Ogorului, în zona Turnisor, a fost un proiect care de la bun început a atras atenția sibienilor, iar apartamentele s-au vândut cu repeziciune.

Ansamblul rezidențial Belvedere Residence Sibiu este constituit in prima faza din 6 imobile tip vila cu 3 etaje , având in prima etapa 108 apartamente  cu 1,2, sau 3 camere. Printre noutățile acestui proiect se pot găsi și apartamentele de la parter, care au in propietate gradini private, cu acces din terasa apartamentului.  Apartamentele sunt finisate cu gust și oferă un confort sporit proprietarilor.

Agenția imobiliară Eurosib Imobiliare a contribuit din plin la succesul acestui proiect, prin promovarea și vânzarea cu success a mai multor apartamente noi in Sibiu. În acest ansamblu imobiliar sunt la vanzare:

- apartamente cu 1 camera in suprafata de 28 mp, cu stadiul de predare finisat complet la cheie la pretul de 22000 euro,

-  apartamente cu 2 camere in suprafata totala de 42 mp – pret vanzare finisat complet de la 25000 euro,

- apartamente cu 3 camere: tipul 1 in suprafata de 55 mp, pret 35500 euro,

- apartamente cu 3 camere in Sibiu : tipul 2 in suprafata de 72 mp -pret 47500 euro.

Prețurile accesibile au făcut ca aceste apartamente să poată fi achiziționate și cu creditele bancare din Programul „Prima Casă”, agenția Eurosib Imobiliare oferind suport pentru întocmirea documentației necesare pentru acest program.

Ansamblul Belvedere Residence Sibiu este doar unul dintre proiectele imobiliare promovate și vândute cu succes de către agenția Eurosib Imobiliare. În decursul activității sale pe piața imobiliară din Sibiu, Eurosib Imobiliare a vândut peste 1000 de apartamente noi, dobândind reputația unei companii importante pe piața imobiliară din Sibiu și de asemenea câștigând încrederea clienților săi.

Un alt proiect imobiliar de succes in Sibiu este Magnolia Residence, cel mai mare ansamblu rezidential din Sibiu, un proiect de 1200 apartamente noi in Sibiu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eurosib-imobiliare1/proiect-imobiliar-nou-in-sibiu-belvedere-residence