Experti in social media te invita sa afli totul despre Facebook la Social Networks Strategy!

BUCURESTI - 3 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Internet

Facebook a devenit un mod de viata, inregistrand peste 3,8 milioane de utilizatori in Romania. Pentru a tine pasul cu tendintele actuale, Evensys pregateste Social Networks Strategy, 29 noiembrie 2011, Crowne Plaza Hotel, un eveniment de o zi ce isi propune sa ofere strategii si tactici de comunicare si marketing in cea mai cunoscuta retea sociala a momentului.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu BancPost si Pepsi si este sustinut de Xplain. Acesta se adreseaza profesionistilor in comunicare si marketing din companii si din agentii de publicitate si interactive, practic celor interesati sa afle cum pot folosi Facebook in sprijinul propriilor produse sau servicii.

Participantii vor invata cum sa realizeze o campanie de succes pe Facebook, cum sa creeze impact prin initiativele lansate, sa masoare interactiunea, sa antreneze comunitatea din jurul paginilor, sa construiasca strategii potrivite de comunicare in retea, sa organizeze concursuri pentru fani si vor obtine informatii relevante despre Facebook ROI si Facebook Insights.

Social Networks Strategy se va bucura de prezenta unui invitat international de exceptie, Helen McGee, Head of social - OMD International, digital creative si marketer cu peste 12 ani de experienta multinationala in dezvoltarea de solutii strategice si inovative, precum si de comunitati, evenimente si experiente pentru branduri renumite.

De asemenea, evenimentul va fi marcat de experti locali in domeniu, printre care: Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager CSD, PepsiCo Romania, Marian Ignat, Director Direct Banking, Bancpost, Cristina Apostolescu, Interaction Planner, MEC, Ana-Maria Baciu, Partener coordonator al practicii de proprietate intelectuala, NNDKP, Costin Radu, Managing Partner, The Geeks, Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys Robert Zanescu, Public Relations Communication, Corporate Affairs and Social Responsibility Director Bancpost, Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR, Gabriel Nedelea, Managing Director, Metromind.

In plus, participantii la eveniment vor primi un eBook gratuit care concentreaza intr-un singur loc 300 de informatii, date esentiale, instrumente potrivite, solutii si sfaturi necesare utilizarii cu succes a platformei Facebook pentru a comunica eficient. Ghidul cuprinde informatii utile si punctuale despre cum poate fi utilizata reteaua pentru a promova mesajele si a gestiona o campanie eficienta.

Inscrie-te acum si nu rata oferta speciala valabila pana la data de 7 noiembrie: 125 Euro + TVA. Pentru mai multe informatii privind programul si inscrierile, acceseaza:http://www.strategy.socialnetworks.ro/2011/ .

Despre Evensys

Cu 5 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/experti-in-social-media-te-invita-sa-afli-totul-despre-facebook-la-social-networks-strategy