O noua editie eTravel Conference 2017

BUCURESTI - 15 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

eTravel Conference, cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului si modalitatilor de promovare a acesteia in mediul online, reuneste la cea de-a VI-a editie un numar mare de specialisti internationali si locali, pe 26 octombrie 2017, la Ramada Parc, in Bucuresti.

E-travel conference 2017

E-travel conference 2017

eTravel Conference este un eveniment care isi propune sa creeze o punte intre industria turismului si mediul online ca mijloc de promovare si sustinere, aliniata cerintelor clientilor si evolutiei tehnologice. Printre notiunile vizate de eveniment si propuse spre dezbatere anul acesta se numara cele de marketing digital, travel apps si tactici de fidelizare a clientilor.

Evenimentul este structurat sub forma a doua conferinte si a doua workshop-uri organizate ca master classes si sustinute in paralel, pentru unitati de cazare si agentii de turism. Conferinta se adreseaza celor care isi doresc sa integreze eficient metodele de comunicare si marketing in promovarea afacerii lor, sa creasca vanzarea numarului de pachete turistice si cresterea notorietatii brandului.

Evenimentul se bucura, ca la fiecare editie, de prezenta unor specialisti recunoscuti din turism si marketing digital. Printre vorbitorii acestei editii se numara: Minttu Oramma (Momondo), Eugenia Dunaeva (Expedia), Eytan Goldfinger (Travelport), Dragos Anastasiu (Eurolines), Calin Ile (FIHR), Eugen Iacob (Veltravel.ro), Lucian Boronea (Accent Travel & Events), Sorin Stoica (Eturia).

A treia editie eTravel Awards

In cadrul aceleiasi zile va avea loc si eTravel Awards, competitia in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovatoare proiecte din industria online a turismului din Romania.

Propunerile la eTravel Awards 2017 pot fi facute in perioada 28 august – 5 octombrie 2017, sunt gratuite si pot fi anuntate de orice persoana (autor sau utilizator), prin completarea formularului. Categoriile in care poate fi integrat un proiect sunt:

Best Travel Agency; Website;Best Hotel Website;Best GuestHouse Website; Best Travel Marketing Campaign;Best Destination Campaign;Best Newsletter Design;Best Facebook Fan Page;Best Destination Facebook Fan Page;Best Travel Application;Best Blogger Relations Program;Special Projects; Best Corporate Travel Blog.

De asemenea, in cadrul competitiei sunt doua categorii speciale ( Most Popular Travel Blogger si Marketer of the year), in care publicul nominalizeaza, iar mai apoi voteaza persoanele inscrise la aceste categorii.

Toate proiectele si campaniile vor fi analizate de un juriu format din specialisti in social media, marketing, comunicare, digital si mobile. La categoria Most Popular Travel Blogger se va tine cont doar de votul publicului, iar la categoria Marketer of the Year votul va fi compus din votul publicului si al juriului. Mai multe detalii pe: www.etravelconference.ro

Despre Evensys

Cu 11 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.