“Reciclarea inseamna respect pentru lege si pentru noi insine” este declaratia pe care o face noua echipa formata din RoRec (Asociatia Romana pentru Reciclare) si Event Plus

BUCURESTI - 25 iunie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Compania de event architecture, Event Plus, condusa de Andreea Dumitru, a incheiat un parteneriat cu RoRec.

“Misiunea RoRec, aceea de a crea si gestiona procese eficiente de reciclare in Romania, inseamna grija pentru mediu, respect pentru lege, aliniere la standarde internationale, atentie la resurse si mai ales comunicare eficienta”, declara dl. Liviu Popeneciu, Presedinte RoRec.

Astfel au luat nastere “Intalnirile RoRec”, o serie sustinuta de Dialoguri pe care Asociatia Romana pentru Reciclare si le-a propus cu reprezentanti ai partenerilor sai si in cadrul carora se vor aborda teme ce vizeaza diferite aspecte ale proceselor de gestionare DEEE

Primul eveniment din aceasta serie, a avut loc la finele lunii mai si a fost reprezentat de un dialog cu presa. Intalnirea a avut ca scop comunicarea către participanţi a implicării RoRec în viaţa comunitatii, misiunea, scopul si obiectivele asociatiei, precum si informarea presei interesate de problemele de mediu din Romania asupra activitatii RoRec si a obiectivelor stabilite pentru viitor.
Pentru acest eveniment, Event Plus a furnizat servicii de event planning, event management si media relations.

“In planul de actiuni stabilit cu clientul nostru am decis ca aceste intalniri sa aiba loc, in medie, la doua luni; avem acum in pregatire evenimentele din iulie si septembrie, in cadrul carora vom sta de vorba cu autoritati ce controleaza procesele de reciclare si cu producatorii de electrocasnice, produse ce fac obiectul proceselor de reciclare gestionate de RoRec”, a declarat Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus.

“Sunt enorm de multe lucruri de facut, vorbim de un volum de munca impresionat, de decizii si de actiuni ce trebuie armonizate la toate nivelurile, procese ce implica foarte multi jucatori. Ne putem atinge obiectivele intr-un singur mod: prin comunicare, prin dialog cu toate partile implicate si prin exercitiul ascultarii. Acela de a incerca sa intelegem parerile, nevoile si problemele partenerilor nostri si de a ne uni eforturile pentru a crea procese eficiente in domeniul reciclarii din Romania”, a spus Virginia Petrea, Manager controlling & audit intern RoRec.

Infiintata in luna iunie 2007, Event Plus este prima companie de Event Architecture din Romania si singura companie locala ai carei designeri si manageri fac parte din International Special Events Society. Compania aduce in premiera pe piata din Romania servicii conform standardelor europene in construirea conceptelor creative de eveniment si competente validate international in combinarea arhitecturii de eveniment cu noile tendinte in marketing si cu managementul de eveniment.

Bilantul primilor doi ani ne arata ca Event Plus a fost implicata in realizarea a peste 50 de evenimente, in domeniul corporate, public sau privat. Dintre cele mai recente evenimente corporate in care a fost implicata Event Plus amintim: evenimentul ocazionat de fuziunea E.ON Gaz Romania Holding si E.ON Energie Romania sub umbrela E.ON Romania; Conferinta Nationala de Vanzari 2009 a Companiei de Asigurari Allianz – Tiriac; lansarea noului produs GlaxoSmithKline Romania - Alli - 60 mg capsule orlistat (Agentie: Arsenoaiei & Matasel); evenimentul aniversar “TIAB - 60 de ani in Romania”, etc. Portofoliul Event Plus: http://www.event-plus.ro/portofoliu/index.php
Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec s-a constituit ca organizatie colectiva non-profit avand ca membri fondatori 10 dintre cei mai importanti producatori europeni de electrocasnice cu activitate in Romania. Scopul constituirii RoRec este acela de a prelua de la producatori responsabilitatea privind realizarea obiectivelor anuale de colectare, reutilizare, reciclare si valorificare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), inclusiv raportarea modului de gestionare a DEEE catre autoritatile competente. Misiunea RoRec este aceea de a contribui activ la realizarea obiectivelor europene pentru conservarea, protectia si imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si a sanatatii umane, pentru utilizarea rationala a resurselor naturale, prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice si implicit prin reintroducerea in sectorul economic de materii prime.

Despre Event Plus

Detalii pe www.event-plus.ro

Contact:
Andreea Idriceanu Calev – Communication consultant Event Plus

andreea.idriceanu@event-plus.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/event-plus/reciclarea-inseamna-respect-pentru-lege-si-pentru-noi-insine-este-declaratia-pe-care-o-face-noua-echipa-formata-din-rorec-asociatia-romana-pentru-reciclare-si-event-plus