Evia Media sustine si in 2014 concursul sportiv DanceMasters

BUCURESTI - 26 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Logistica/Transport

Live site

Evia Media este, si in acest an, partener in promovarea concursului de dans sportiv DanceMasters. Astfel, campania de publicitate implica 200 de masini de taxi ale companiei Meridian Taxi, ce poarta reclama pe portbagaj.

Evia Media sustine DanceMasters 2014

Andreea Iliescu, Consultant Gant&Sterling Consulting

Cea de-a 11-a editie a Openului International de dans sportiv DanceMasters se bucura din nou de beneficiile publicitatii neconventionale pe taxi. Astfel, scopul acestei campanii ramane acela de a transmite coordonatele acestui eveniment, printr-un mijloc de promovare outdoor mobil.

„Am ales sa promovam din nou DanceMasters prin intermediul publicitatii pe masinile de taxi Meridian, dupa evaluarea campaniei de promovare a evenimentului de anul trecut: acest mediu neconventional a asigurat atentia captiva a participantilor la trafic, o expunere in tot Bucurestiul. Campania a crescut recunoasterea DanceMasters si notorietatea, si in plus a creat si o atmosfera de interes asupra mediului in sine:”v-am vazut pe taxiuri, sunteti in tot orasul...”. – Andreea Iliescu, Consultant Gant&Sterling Consulting

DanceMasters 2014 va fi organizat in perioada 28-30 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. DanceMasters este o competitie anuala in calendarul WDSF si FRDS, cu licente Standard & Latin WDSF World Open si International Open, fiind cea mai bine cotata competitie internationala de dans sportiv din tara.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evia-media/evia-media-sustine-si-in-2014-concursul-sportiv-dancemasters